Miris vagine? 6 najčudnijih parfema na svijetu!

miss7
Komercijalni parfemi nešto su elegantno, svježe ili zavodljivo, ali složit ćemo se da su lijepi - ne možemo istu stvar reći za umjetničke parfeme
Vidi originalni članak

U pomalo dosadnoj parfemskoj industriji javljaju se brendovi koji koketiraju s mirisom i pojmom onoga kako bi trebali mirisati. Jedni se vode emocijama i nude baš svašta, drugi su inspirirani svojim umjetničkim djelovanjem, a treći testiraju naše granice. Iako nisu svi parfemi na popisu niche, ova grana parfumerije zaista nudi spektar mirisa od neopisivo predivnih do čistih WTF? Ove koje smo danas izabrali više spadaju u drugu kategoriju.

1. Comme des Garçons "Concrete"

Baš kao što govori, ovaj parfem miriše na beton. Točnije, na pločnik. Onaj specifičan miris asocira na miris betona nakon kiše, no kada mu pogledamo note, on sadrži i vrlo klasičnu sandalovinu i ružu! Miksanje noti zaista daje najfascinantnije nove mirise.

2. Vulva Original

Ovo nije baš parfem koji je namijenjen da ga osjete svi na tebi, već prvenstveno da zadovolji tebe (pun intended!), a to čini mirisom koji oponaša mirise koji se stvaraju na tom području tijekom dana - navodno je miks znoja s blagim tragom urina, uz neke tipičnije parfemske note.

3. Etat Libre d’Orange "Sécrétions Magnifiques"

Ovaj miris zamišljen je kao miris najmuževnijeg muškarca, ali nismo sigurni da želimo da nam frajer tako miriše! Naime, parfem je miks mirisa krvi, znoja, sperme i sline - i totalno ti zbuni nosnice. Istovremeno je vrlo odbojan i poprilično privlačan, tjera te na mirisanje iako nije nužno ugodan pod nos - 'ko bi rek'o?

4. Steidl "Paper Passion"

Ovo je idealan miris za miss7 curke, pa i sve novinare i knjiške moljce - predstavljamo miris svježega papira i tinte. Vrlo jednostavno, pomalo gorko i oštro pod nos, ali istovremeno neopisivo lijepo... Ili smo to samo mi?

5. Apple "Air Aroma"

Apple može prodati mu** pod bubrege, a to su uspjeli i ovim proizvodom. Naime, njihov parfem oponaša miris prvog otvaranja bilo kojeg Appleovog proizvoda! Mislimo da smo pronašli idealan poklon za IT-evce, a koliko god nam to bilo smiješno - i mi bi ga voljeli pomirisati.

6. Demeter... Bilo koji parfem

Demeter sam sebe predstavlja kao "mirisnu biblioteku", tako da ovdje možete naći miris zaista SVEGA. I to doslovno mislimo! Samo neki od parfema koji nude su kokice, pogreb, jastog, kamin, zombie pas, blato, trava, kiša, beba, prašina, sushi... I zaista, vrlo realistično pogađaju note!

Posjeti Miss7.24sata.hr