Male beauty tajne Kate Middleton za besprijekornu eleganciju

Getty Images
Prekrasna vojvotkinja u rukavu ima nekoliko trikova koji vašem svakodnevnom izgledu mogu donijeti dozu kraljevske elegancije
Vidi originalni članak

Kate Middleton osvojila nas je na prvi pogled i mnoge među vama sigurno su bar jednom poželjele izgledati elegantno i ženstveno poput nje. Jednostavnost je ono čime se ističe, a vojvotkija koja može imati sve, vjerna je prirodnom izgledu, suptilnom make up-u i jednostavno isfeniranoj frizuri. No ona daje neku novu svježinu klasičnom romantičnom look-u, a mi vam otkrivamo male trikove koji će vam pomoći da izgledate elegantno kao Kate.

1. Moć accessoriesa 

"Statement" dodaci za kosu u Velikoj Britaniji su modni klasici i to je jedna od ključnih stvari koja britansku modni izričaj čini poznatim i popularnim u svijetu. Kate je u puno prilika pokazala kako zna birati ukrase za glavu uz koje najčešće kosu nosi polupodignutu.

2. Uredan "smokey eye"

Iako Katein prepoznatljivi smeđi "smokey eye" uvijek izgleda uredno, eyeliner lagano razmazan na pravim mjestima, ono je što daje mekoću i vedrinu njenom pogledu.

3. Usne u boji kože

Ako pijete čaj s kraljicom, ne možete si priuštiti mrlje od crvenog ruža po šalici, što Kate dobro zna. Blijedo ružičasti ili nude ruž jednako će dobro istaknuti vaše usne i donijeti dodatnu dozu besprijekorne elegancije. 

4. Ružičasti obrazi

U svijetu gdje bronzeri vode glavnu riječ, Kate ipak radije bira rumenilo i to u skladu sa svojom porculanskom puti. Ružičasti rumenilo daje njenom licu toplinu i zdrav izgled, a naneseno točno na jagodice savršeno ističe strukturu kostiju.

5. Čokoladni uvojci

Vječnu dilemu oko toga vole li muškarci više brinete ili plavuše, riješila je Kate svojim prirodno čokoladnim i sjajnim uvojcima za kojima pate i mnoge žene. A ako i vi imate ili želite istu boju, dodatan sjaj podarite joj redovitom i pravilnom njegom, pomoću maski, ulja i drugih preprata za uljepšavanje kose. 

6. Feniranje se uvijek isplati

Nikad ne odbijajte feniranje u salonu, jer frizura oblikovana okruglom četkom uvijek donosi sigurnu dozu elegancije vašem izgledu. Kosa će vam izgledati sjajnije i zdravije, a siguro ćete zaraditi i nekoliko komplimenata.

7. Brinite o koži

Ako već ciljate na prirodni look, pobrinite se da vaša koža izgleda najljepše moguće. To znači obaveznu hidrataciju bar dva puta dnevno, temeljito čišćenje lica prije odlaska u krevet, maske, serumi, odlazak na tretmane u salon...


 

Posjeti Miss7.24sata.hr