Make up kolekcija za istaknut pogled

"Dear Eyes" je nova make up kolekcija brenda Dr. Hauschka, ujedno i prva u čijem osmišljavanju je sudjelovao poznati vizažist Karim Sattar. Svih pet proizvoda kolekcije naglasak stavlja na oči – trio sjenila, olovka za oči s četkicom, maskara za volumen, dva kista za nanošenje i definiranje sjenila.
Vidi originalni članak

Trostruko sjenilo za oči živopisnog sjaja u nježnim nijansama sadrži provjerene ekstrakte ljekovitih biljaka poput bjelodana, hamamelisa i crnog čaja pružaju njegu i naglašavaju sjaj vaših očiju. Kistovi Eyeshadow Blender Brush (za nanošenje sjenila na cijeli kapak) i EyeDefiner Brush (za nanošenje sjenila uz rub kapka) novi su omiljeni pribor za nanošenje dekorativne kozmetike za oči. Izrađeni su od prirodne dlake. Crna olovka za oči omogućuje stvaranje kontrasta te naglašava pogled zahvaljujući bogatom ulju kanole. Maskara za volumen naglašava vaše trepavice i daje sjaj vašem pogledu.

Vizažist Karim Sattar savjetuje da kistom Eyeshadow Blender nanesete pearly rose nijansu iz palete od unutarnjeg kuta oka do sredine kapka, završavajući pokret na vanjskom kutu oka. Svježa nijansa boje daje sjaj vašim očima. Za dodatnu dubinu očiju jednostavno kistom Eye Definer nanesite sjenilo matt chocolate na vanjski kut očiju i pregib kapka. Nanesite i na donji rub kapka te razmažite. U sljedećem koraku nanesite nijansu sparkling nude kao highlighter ispod obrve i u unutrašnji kut oka. Na taj se način pogled otvara. Na kraju naglasite oči olovkom. Jednostavno je nanesite uz rub gornjeg i donjeg kapka te lagano razmažite aplikatorom. Za fantastičan završetak nanesite maskaru za volumen koja će naglasiti trepavice. Maskaru najprije stavite na donje, a zatim na gornje trepavice.

Ova se kolekcija, budući da je limitirana, može kupiti ekskluzivno u bio&bio trgovinama  u Zagrebu, Splitu, Puli i Rijeci.

Posjeti Miss7.24sata.hr