Luksuzna i elegantna - OPI lak za nokte ima najbolju jesensku nijansu (a i drugi brendovi imaju slične)

Foto: instagram @iramshelton Foto: instagram @iramshelton
Vidi originalni članak

Prethodnih nekoliko mjeseci boje lakova su bile u skladu s bojama odjeće - bijele, pastelne i poneka jarka boja, ali s dolaskom jeseni sve to ostavljamo iza sebe. Tamnije nijanse lakova za nokte ponovno ulaze u igru, ali mi ipak jednoj od njih ne možemo odoljeti. Riječ je, naravno, o bordo boji. Bordo je jedan od najvećih hitova ove sezone, i to ne samo u svijetu mode, već i ljepote. I dok još uvijek nismo krenuli s tamnim nijansama ruževa za usne, svakako jesmo s lakovima. Kada bismo morali odabrati omiljenu bordo nijansu laka za nokte, svakako bismo u izbor uvrstili OPI u boji 'Got The Blues For Red'.

OPI u nijansi 'Got The Blues For Red' duboka je crvena boja s plavim podtonom, a pristajat će svakoj djevojci bez obzira na ten. Također, zbog svoje snažne i uočljive boje na pola puta između crvene i smeđe, odlično će izgledati i na kratkim, ali i dugim noktima, a posebnost joj daje i sjajni završetak.

Ako ove jeseni na noktima želiš nositi manikuru koja odiše elegancijom i luksuzom, 'Got The Blues For Red' je boja laka za tebe. S obzirom na to da je riječ o veoma popularnoj nijansi, nije čudo što često može biti rasprodana pa smo se bacili na posao i pronašli slične, bordo nijanse lakova za nokte kao dostojne zamjene ove OPI boje.

Najljepši bordo lakovi za nokte

Posjeti Miss7.24sata.hr