L'Occitane slavi dan žena na pravi način

L’Occitane svake godine na Međunarodni dan žena posebnu pozornost usmjeri ženama u Burkini Faso. Olivier Baussan, osnivač L’Occitane je upravo je u Burkini Faso otkrio karite maslac - dragocjeni prirodni sastojak koji hrani i štiti kožu.
Vidi originalni članak

Od tada, preko 30 godina traje veza između L’Occitanea i žena u Burkini Faso. Kako bi se taj odnos dodatno osnažio, L’Occitane zaklada se usmjerila na ekonomsko osamostaljivanje žena u Burkini Faso, podupirući njihovo opismenjavanje i obrazovanje, te pružajući pomoć u obliku mikrokreditiranja. 100% prihoda od prodaje Karite dobrotvornog balzama namijenjeno je nevladinim organizacijama koje uz potporu Zaklade L’Occitane potpomažu ekonomskom osamostaljivanju žena u Burkini Faso.

Nježni balzam s mirisom marelice sastoji se od 96% karite maslaca koji hrani, obnavlja, umiruje, štiti i njeguje usne, tijelo i kosu. Osim sjajnih sastojaka, pakiranje samog balzama vrlo je funkcionalno. Ovaj višenamjenski balzam u praktičnoj metalnoj kutijici možete uvijek nositi sa sobom, a krasi ga i povoljna cijena od 24,10 kn. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr