Lijepa.hr nudi drogerijske proizvode po najnižim cijenama

Vidi originalni članak

Odaberite NAJCIJENA proizvode i ostvarite ogromnu uštedu!

Jeste li znali da u Lijepa.hr internetskoj trgovini možete kupiti svoje omiljene drogerijske proizvode po najnižim cijenama? Najcijena proizvodi donose vam OGROMNU UŠTEDU i zaista su najbolji izbor za vašu sljedeću kupovinu.

Za kupnju kozmetike godišnje vjerojatno potrošite minimalno 1000 €. Ako želite taj iznos prepoloviti i uštedjeti 500 €, onda nema dileme. Na Lijepa.hr kliknite na proizvode označene ružičastom bojom i natpisom NAJCIJENA i svoju uštedu iskoristite za ljetni izlet na more!

Naime, Lijepa.hr nudi najniže cijene na tržištu za najtraženije i najprodavanije drogerijske proizvode, koje vaša obitelj svakodnevno koristi!

Zašto gubiti vrijeme i novac trčeći po trgovinama, kad Lijepa.hr ima sve na jednom mjestu i to u pola cijene?! I to svaki dan u godini, 24 sata dnevno. Čekanje na popuste i traženje najpovoljnijih cijena jednostavno je posve nepotrebno jer su proizvodi označeni s NAJCIJENA uvijek 'na akciji'.

Zanima li vas što smo sve stavili na online police označene s NAJCIJENA?

Tamo vas čekaju kategorije proizvoda za TIJELO, KOSU, LICE i MAKE-UP. Žene se posebno raduju povoljnim šamponima i balzamima za kosu, kremama za lice i losionima za tijelo, intimnim sapunima, gelovima protiv celulita i strija, te naravno šminkom i neizostavnim ljetnim proizvodima za zaštitu od sunca. Majke kod nas pronalaze sve što im treba za sebe i svoju djecu. Za romantične trenutke tu su mirisne svijeće. Muškarce oduševljavaju povoljni gelovi za tuširanje i brijanje, šamponi, dezodoransi i četkice za zube. Među proizvodima označenima s NAJCIJENA su i oni prestižnih brandova koje nigdje drugdje ne možete pronaći jeftinije!

Jesu li proizvodi označeni s NAJCIJENA uvijek isti?

Ne, naravno da nisu! Ponuda tih proizvoda se mijenja i uvijek je aktualna sukladno godišnjim dobima i potrebama naših kupaca. Zato se isplati provjeriti svaki mjesec kakve novosti vas čekaju pod oznakom NAJCIJENA!

Trebate li pomoć pri kupovini?

Nema problema! Naša korisnička podrška je dostupna putem maila ili uživo, telefonom, na našem besplatnom broju 01 775 72 04, svakog radnog dana od osam do petnaest sati.

Želite li nas posjetiti u našoj trgovini?

Dobrodošli! Rado ćemo vam pomoći u našoj trgovini Lijepa.hr Zagreb u Point Shopping Centru, koja je otvorena od ponedjeljka do subote, od 9.00 do 21.00 sati, kao i radnim nedjeljama. Tamo možete preuzeti i svoj paket koji ste naručili putem online trgovine Lijepa.hr ili kupiti svoje omiljene proizvode direktno s polica. Kupovina kozmetike i proizvoda za osobnu njegu zaista se najviše isplati u online trgovini Lijepa.hr.

PROVJERITE SVE NAJCIJENA PROIZVODE NA LIJEPA.HR

Posjeti Miss7.24sata.hr