Lani trebaju samo ukosnice da napravi odličnu frizuru!

arhiva
U novom spotu pjevačica se pohvalila savršeni krpicama, ali i super frizurom koju možete kopirati
Vidi originalni članak

Nije tajna da Lana Jurčević ne dopušta da joj promakne niti jedan modni i beauty trend. Gotovo svaki isprobat će na vlastitoj koži ili u ovom slučaju, vlastiti kosi. 

Naime, pjevačica se u posljednje vrijeme maksimalno posvetila snimanju spota za pjesmu "Šećeru" i u svega tri dana od njegovog objavljivanja prikupila je gotovo 250 tisuća pregleda na YouTubeu. Odličan rezultat, zar ne?

No, osim njene vokalne izvedbe i zavodljivog plesa mnogima su za oko zapali trendovi koje Lana super nosi u ovom spotu. Choker ogrlica, bralette, bodiji, upečatljive bunde i još mnogo toga privuklo je pažnju zaljubljenica u modu.

Ipak, nije im promaknula ni njena nevjerojatno jednostavna frizura za koju vam ne trebaju nikakve posebne vještine, ne morate biti osobito spremni niti kreativni, a sve zajedno ćete na nju potrošiti otprilike 30 sekundi (u to ubrajamo i vrijeme koje ćete provesti tražeći ukosnice). Zvuči vam potpuno nerealno?

Pretpostavljamo da je Lana, baš poput nas, u bespućima Interneta naletjela na efektnu frizuru te nije mogla odoljeti da je ne isproba. Vjerujemo da vam ne treba poseban tutorijal. Uzmite nekoliko ukosnica i uz pomoć njih kosu maknite s lica. I to je to. Ako baš želite, sve lagano učvrstite lakom za kosu i u svojoj frizuri uživajte tijekom cijeloga dana bilo da ćete ga provesti u uredu, pred televizorom ili pak na nekom dobrom tulumu.

Posjeti Miss7.24sata.hr