Lancômov obožavani puder Teint Idole ima novu formulu i odsad je dostupan u Hrvatskoj

Pr Lancôme Teint Idole Wear Ultra
Vidi originalni članak
  • Izvrsne novosti stižu za sve obožavatelje kozmetičkih proizvoda francuskog Lancômea
  • Brend je ove godine predstavio dva nova proizvoda, poboljšanu formulu Teint Idole Wear Ultra  tekućeg pudera i novi L'Absolu Rouge Intimatte mat ruž, koji će odsad biti dostupni i u Hrvatskoj
  • Novi i unaprijeđeni beauty proizvodi iz Lancômea će makeup looku pružiti kvalitetu i postojanost!

Sve obožavatelje Lancôme kozmetike razveselit će vijesti o novoj formuli pudera i efektu poljubljenih usana koje stižu iz ovog beauty brenda. Njihovi novi proizvodi sad će biti dostupni i u Hrvatskoj, a riječ je o novom Teint Idole Wear Ultra tekućem puderu i L'Absolu Rouge Intimatte mat ružu za usne. 

Teint Idole Wear Ultra

Godine 1997. Lancôme je predstavio Teint Idole. Od tada je ovaj puder postao poznat po tehnologiji kojom je nastao te svojim cjelodnevnim prirodnim mat izgledom koji pruža maksimalnu udobnost, dugotrajno prekrivanje i hidrataciju bez neujednačenosti i osjećaja težine na licu.

Poboljšan i unaprijeđen kako bi ispunio važne zahtjeve u njezi kože žena, Teint Idole Ultra Wear postao je globalna ikona. Saveznik, simbol samoizražavanja i osnaživanja; ostaje Lancômeov najprodavaniji puder, br. 1 koji postiže izvanrednu dokazanu učinkovitost – iz godine u godinu. Ne iznenađuje kako je ostao jednim od omiljenih pudera diljem svijeta.

Nakon 26 godina istraživanja od prvog Teint Idole pudera, unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear patentiran je do 2023. godine na temelju 14 ispitivanja i 11 godina razvoja. Danas se izvanredna priča nastavlja jer Lancôme pomiče granice novom i unaprijeđenom Teint Idole Ultra Wear formulom koja nadilazi očekivanja te nastoji omogućiti svakome da pronađe svoju savršenu nijansu.

Još bolje formule nego prije, Teint Idole Ultra Wear pogodan je za razne potrebe kože: prikriva nesavršenosti, diskoloracije, tragove akni, crvenilo itd. Idealan za svakodnevno nanošenje, pruža povećanu otpornost vašoj koži, postiže prekrivnu moć koja izgleda prirodno, besprijekornog mat završetka te ultra svježeg osjećaja koji je lagan, s nježnom formulom koja ne isušuje niti začepljuje pore.

Nova formula pudera podvrgnuta je najvećem broju ispitivanja do sada te postiže novu razinu laganog osjećaja na koži. Uz pomoć napredne Airwear Technology™, Teint Idole Ultra Wear tako je lagan da ga se niti ne osjeti na licu. Tanak kao zrak i formula koja dozvoljava koži da diše, pruža prekrivanje prirodnog mat izgled tijekom 24 sata bez osjećaja težine na licu.

Unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear obogaćen je s 81% seruma za njegu kože, zaštitom protiv zagađenja iz zraka urbanih sredina te zaštitnim faktorom SPF 35. S najboljim rezultatima do sada, nova je formula otporna na znoj i sadržava hijaluronsku kiselinu, moringu, vitamin E i prebiotičke i probiotične za trajnu hidrataciju, štiti kožu od zagađenja iz zraka 3 te zaštićuje kožnu barijeru.

Dr. Annie Black, znanstvena direktorica u Lancôme International: "Nastojimo nadići početni kriterij koji definira dobar makeup proizvod. Pokušavamo razumjeti kako se također mogu poboljšati ne samo izgled, već i osjećaj na koži. Koristimo taj pristup kako bismo odlučili koji aktivni sastojak rabiti u svojim formulama".

Ispitana u svakodnevnom životu i pod ekstremnim uvjetima, nova formula ostala je otporna na prijenos i pojavu masnih tragova tijekom sedmodnevnog ispitivanja, otporna na vlagu u testu sprovedenom u uvjetima turske kupelji. Povodom najlakšeg pudera Teint Idole Ultra Wear i Lancômeovih obveza prema većoj održivosti, nova patentirana formula dolazi u elegantnoj održivoj bočici koja se može 100% reciklirati s 25% recikliranog stakla koji se nalazi unutar bočice.

L'Absolu Rouge Intimatte 

L'Absolu Rouge Intimatte otkriva svoje sljedeće poglavlje s novim senzualnim ružem obogaćenim svojstvima za njegu usana, prirodnog izgleda i učinka "poljubljenih“ usana s mat završetkom.

L'Absolu Rouge Intimatte predstavlja novu kampanju koju predvodi globalna ambasadorica brenda Lancôme, Amanda Seyfried. Trenutačno lice L'Absolu Rouge linije, ova omiljena američka glumica savršeno utjelovljuje filozofiju nošenja ruža na sebi svojstven način, pritom predstavljajući novi L'Absolu Rouge Intimatte kombinacijom njegovog zamamnog izgleda, udobnog osjećaja na usnama te neponovljive elegancije.

L'Absolu Rouge Intimatte predstavlja čistu zavodljivost i eleganciju, od lake primjene do nježno zamućenog mat učinka. Ugodna tekstura novog L'Absolu Rouge Intimatte ruža pruža osjećaj golih usana i mekane udobnosti tijekom cijelog dana. Novi ruž usnama daje savršeno opušten izgled kroz nježne pigmente koji pružaju lagano zamućeni mat izgled te ujednačeni pigment prilikom nanošenja za efekt raskošnih usana.

Novi Lancôme proizvodi bit će dostupni na douglas.hr, Douglas i Müller poslovnicama, kao i na www.lancome.hr.

PROMO 10 godina mirisa koji odiše srećom

Posjeti Miss7.24sata.hr