Lancôme predstavio novi miris za žene - IDÔLE

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Lancôme je lansirao novi parfem za žene - IDÔLE
  • Zanimljivo je i to da je bočica parfema Idôle najtanja na svijetu sa svojih 15 mm debljine
  • Idôle se pojavio zahvaljujući kombinaciji triju talenata, tri izumiteljice parfema s tri kontinenta, tri senzibiliteta, a važe ih jedna ljubav prema mirisima

Lancome je jedan od vodećih svjetskih brendova kad su u pitanju luksuzni proizvodi za ljepotu. Ovog puta, mirisna povijest je ispisana lansiranjem novog parfema za žene pod nazivom 'IDÔLE', a sve sedam godina od lansiranja popularnog parfema 'La vie est belle'. Novi parfem je poziv za osnaživanje žena diljem svijeta te potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu. 

 

Naziv parfema je osmišljen iz razloga jer je u svakoj ženi postoji idol i jer je svaka žena idol. Ovaj parfem je simbol odvažnosti i dokaz neograničenih mogućnosti. Čak je i pakiranje takvo, naime bočica parfema je najtanja na svijetu sa svojih 15 milimetara debljine. 

Idole je nastao kao suradnja tri izumiteljice parfema, Shyamale Maisondieu, Adriane Medine i Nadège Le Garlantezec, s tri kontinenta, a zajednička im je ljubav prema parfemima. Idole miris je u isto vrijeme moćan i nježan te je nova vrsta mošusnog ciprenog cvjetnog mirisa. U samom srcu formule je cvjetni akord, kojeg odlikuje esencija latica ispartanske ruže iz Turske, a rađen je posebno za ovaj miris te je samim time i potpis mirisa. 

Još jednu zanimljivost vežemo za ovaj miris, a to je da ga predstavlja dosad najmlađa ambasadorica brenda, popularna pjevačica Zendaya. Kao zaštitno lice, Zendaya je utjelovila novu generaciju žena koje svojim uspjesima nadahnjuju druge žene te pomiču granice. 

Posjeti Miss7.24sata.hr