Kupala se u devinom mlijeku, zalili je blatom, a je li spremna i pod nož?

Rachel Hunter je supermodel, glumica i televizijska voditeljica, a njezin novi izazov je vlastiti serijal kojim otkriva tajne ljepote i dugovječnosti.
Vidi originalni članak

Rachel je proputovala svijet, te je na šest kontinenata otkrivala tajne održavanja mladenačke ljepote te dugog i zdravog života. Tijekom putovanja upoznala je ljude različitih zanimanja koji su je nadahnuli i podijelili s njom rituale, stavove i recepte za zdravlje i ljepotu. U Kini Rachel otkriva drevne tajne tradicionalnih kineskih lijekova i čajeva u službi ljepote i životne energije, u Maroku joj žene otkrivaju moć ulja argana i ružine vodice. Grčki otok Ikarija poznat je po dugovječnim stanovnicima, koji će Rachel otkriti ključ njihove vitalnosti i potaknuti je na promjene i u vlastitom životu. Na Fidžiju je priroda izvor zdravlja i ljepote, dok u modernim gradovima poput Seula i Los Angelesa kozmetička industrija vodi glavnu riječ. 

Na njezinoj ruti ljepote u Južnoj Koreji, Rachel otkriva da u glavnom gradu Seulu, poslovi vezani uz ljepotu su naprosto procvjetali! U modernoj četvrti Gangnam klinike za estetsku kirurgiju nalaze se gotovo na svakom koraku. Posjetila je i Dubai, poznat po luksuzu i ekstravaganciji, ali Rachel je više iznenađena njegovom tradicionalnom stranom života. U pustinji otkriva zdravstvene prednosti devinog mlijeka, a u gradu od lokalnih žena njihovo stajalište o skromnost. Na njezinoj ruti ljepote u Kini, Rachel traži savjete o postizanju savršenog tena i otkriva drevne tajne tradicionalnih kineskih lijekova i čajeva. Ona također izaziva 100-godišnjeg muškarca na utrku biciklima u pokrajini Hainan. U Indiji, Rachel traži produhovljenje.

Otkriva kako u Varanasi ljudi imaju stav spram života koji je u suprotnosti s zapadnjačkom potjerom za mladošću. U Južnoj Indiji, upoznaje modernog čovjeka s drevnim načinom razmišljanja. Na njezinoj ruti ljepote u Brazilu, Rachel ide u potragu za brazilskim tajnama za sretan život. Gdje su dobili svoju čistu energiju i strast, te zašto se svi osjećaju tako ugodno u bikiniju? U Los Angelesu Rachel otkriva što joj rodni grad ima za ponuditi kada je u pitanju zdravlje i ljepota. Također prepričava što je sve naučila na svojoj ruti ljepote. Koje će dijete i tajne ljepote koristiti u svom svakodnevnom životu? 

Putovanje ljepote uz Rachel Hunter emitira se do kraja veljače od 24. siječnja na Fine Livingu, a pogledajte i video...

Posjeti Miss7.24sata.hr