Kultni miris koji Kate Moss uvijek ima u torbici oduvijek koristi i njezina mama

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Model i party girl Kate Moss ima štošta u torbi, od mini zvučnika do putovnice koja joj je uvijek pri ruci
  • Ipak kao dugogodišnja radnica u industriji mode i ljepote Kate sa sobom nosi i takve ženske stvarčice
  • Pa sa sobom neizostavno ima i dugogodišnji najdraži parfem, ali i novi najdraži parfem. Pogodi koji su to?

Uvijek je zanimljivo zaviriti u tuđu žensku torbicu, a posebno kad je riječ o cool modnoj ikoni kakva je Kate Moss. Pa što Kate uvijek nosi sa sobom? Verojatno kao i mo obične smrtnice ključeve, novčanik i maramice, ali ne zanima nas to. "Mnogo je čarobnih stvari ovdje" otkrila je u videu koji je snimila za britanski Vogue. Kate čiji beauty i wellbeing brend Cosmoss je lansiran ovog tjedna tako je prijavila da sa sobom uvijek ima i sunčane naočale, ali i prijenosni zvučnik. Party girl ta Kate, zar ne?

Stars Dolazi biografski film o Kate Moss i njezinom odnosu sa slikarom Lucianom Freudom

Mnogo je toga još Kate podijelila s čitateljicama Voguea; uvijek sa sobom ima i upaljač, knjigu koju čita (ponovno 'Na cesti', koju nije čitala od mladosti), šampon za suho pranje kose, putovnicu... Zapravo čovjeku nije jasno otkuda sve to vadi, torba ne izgleda tako veliko! A to je tek dio, možeš pogledati i cijeli video...

 

No, između ostalog bivši model sa sobom uvijek ima i omiljeni mirs, da se njime može poprskati nekoliko puta dnevno. Riječ je o kultnom Clarins Eau Dynamisante, za koji priznaje i da je miris koji cijeli život koristi i njezina majka. Kako i ne bi, riječ je o mirisu lansiranom još 1987. čiji kreator je Jacques Courtin-Clarins. 

 

Eau Dynamisante od Clarins je miris za žene i muškarce; gornje note su Amalfi limun, kim, korijander, naranča i petitgrain; srednje note ružmarin, karanfil, kardamom i majčina dušica dok je bazna nota pačuli.

A pohvalila se i jednim iz linije proizvoda svoj novog brenda Cosmoss. Riječ je o Sacred Mistu, parfemu koju u oblaku Kate rasprši oko sebe u videu, objašnjavajući kako "stvara dobre vibracije". A uvijek se treba okružiti dobrim vibracijama, zar ne? A ako je vjerovati i recenzijama koje su se pojavila, ovaj senzualni parfem doista "podiže raspoloženje pomno odabranim eteričnim uljima koja donose emocionalnu ravnotežu i osjećaj unutarnjeg mira". Note uključuju cvijet naranče, bergamot, jasmin, tuberozu, geranij, hrastovu mahovinu, cedar i mahune tonke.

Posjeti Miss7.24sata.hr