Kromirani lakovi za nokte pravi su hit! Ovi su sada stigli u dm i koštaju samo 2,10 eura

Instagram @betina_goldstein Foto: Instagram @betina_goldstein
Vidi originalni članak
  • Kromirani lakovi za nokte se vraćaju, a sada su dostupni u dm-u za samo 2,10 € u četiri prekrasne nijanse
  • Utjecaj slavnih, modne piste i Y2K nostalgija potiču trend kromiranih noktiju
  • Kreiraj savršenu kromiranu manikuru kod kuće s novom Essence Satin Chrome linijom, koja sadrži veganske, visoko pigmentirane formule
  • Pročitaj više: Isprobala sam "nail tint" manikuru i otad me ona spašava svaki put kada nemam vremena

Kromirani lakovi za nokte doživljavaju veliki povratak, a u skladu s tim možemo naći sve više primjeraka takvih proizvoda među brojnim brendovima, a tako i našim omiljenim drogerijskim brendovima. U dm drogerije stigli su sjajni lakovi za nokte koje je kreirao Essence, a cijena im je nevjerojatnih 2,10 eura. Stižu u čak 4 nijanse i ne znamo koja nam je ljepša - mogu se kombinirati i sve četiri istovremeno.

Beauty Lakovi u "pumpkin spice" bojama koje ove jeseni dodajemo u svoju kolekciju

Veliki povratak chrome manikura

Kromirani nokti, koji su prvi put stekli popularnost 2017. i 2018. godine, doživljavaju značajan povratak pa nail artisti brišu prašinu sa svojih kromiranih lakova i prahova. Ovo ponovno oživljavanje može se pripisati nekoliko čimbenika. Utjecaj slavnih igra presudnu ulogu, sa zvijezdama poput Hailey Bieber koja je popularizirala presijavajuću “glazed donut” manikuru, kromirani nokti su nešto naglašeniji način da se klasična manikura na jednu novu razinu. Trend je također ostavio traga u visokoj modi, s kromiranim i metalik noktima koji su krasili modne piste u proljeće prošle godine. Naposljetku, trend kromiranih manikura savršeno se slaže s Y2K estetikom koja priziva nostalgiju za ranim 2000-tima, a to dodatno potiče njezinu popularnost.

Beauty Zahvaljujući ovom top tretmanu za jačanje noktiju, mogla bi se odreći svih drugih lakova!

Essence Satin Chrome lakovi za nokte stižu u 4 nijanse

Nova Essence linija Satin Chrome lakova za nokte sada je dostupna u dm-u, što nas iznimno veseli jer će uljepšavati naše manikure cijelu sezonu. Ova kolekcija sadrži četiri zadivljujuće nijanse koje donose kromirani trend u našu kućnu beauty rutinu: 01 Robotic Rose, 02 Artificial Pinktelligence, 03 Meta Maroon i 04 SteelGPT. Njihov satenski metalik finiš pruža gladak, luksuzan izgled koji prekrasno lovi svjetlost kako bi se najljepše presijavali. Uz visoko pigmentiranu formulu,oni pružaju bogatu, živopisnu boju koja se ističe. Osim toga, ovi su lakovi prikladni za vegane, što nam omogućuje da izgledamo i osjećamo se dobro uz ovu cruelty-free opciju.

Beauty Jesenska manikura Hailey Bieber zasigurno će postati sljedeći veliki nail trend

Kako do savršene chrome manikure?

Evo kako da tvoja kromirana manikura može zablistati:
1. Počni s baznim slojem kako bi zaštitila nokte i poboljšala prianjanje laka.
2. Zatim nanesi dva sloja odabrane Essence Satin Chrome boje.
3. Kako bi osigurala dugotrajnost i dodatni sjaj, zaključaj manikuru nadlakom.
4. Konačno, nemoj se bojati eksperimentirati s različitim oblicima noktiju kako bi pronašla onaj koji će savršeno nadopuniti tvoju kromiranu manikuru.

Beauty Ova boja laka za nokte je savršena je za uglađeni poslovni look - i nimalo dosadan

Zašto su kromirani nokti više od samog trenda?

Kromirani nokti mogu podići jednostavnu odjevnu kombinaciju za noćni izlazak, dodati dašak glamura našem svakodnevnom izgledu i podići naše samopouzdanje. Ovo kromirane nokte čini izvanrednim izborom za one koji žele upečatljivu manikuru, bilo da se radi o posebnoj prigodi ili o dodavanju minimalističkih, sjajnih detalja manikuri. Bilo da si dugogodišnja obožavateljica kromiranih noktiju ili samo želiš isprobati trend, ovi lakovi od 2,10 eura nude nam priliku za eksperimentiranje. Možeš ih kupiti ovdje.

Beauty 10 kultnih crvenih lakova za nokte kojima se uvijek iznova vraćamo jer su bezvremenski

Posjeti Miss7.24sata.hr