Kristen Bell izgleda odlično zahvaljujući ovoj drogerijskoj hidratantnoj kremi s 36.000 ocjena od 5 zvjezdica

Profimedia Foto: Profimedia
Vidi originalni članak

Kristen Bell je od nedavno ponovno u središtu pozornosti zahvaljujući hit seriji “Nobody Wants This” u kojoj ima glavnu ulogu uz Adama Brodyja. S obzirom na to da ona izgleda odlično, naravno da ni njezina rutina za njegu kože nije prošla ispod radara. Otkrila je da redovito koristi jednu pristupačnu, drogerijsku hidratantnu kremu koja je stekla ogromnu popularnost u beauty svijetu.

Proizvod koji koristi je Neutrogena Hydro Boost gel krema s hijaluronskom kiselinom, koja je dobila impresivnih 36 000 ocjena od 5 zvjezdica⁠⁠. Ova je hidratantna krema poznata po svojoj učinkovitosti i pristupačnoj cijeni, a kad smo saznale da pridonosi i zavidno blistavom tenu⁠ slavnih, to je dodatni bonus⁠. Ova krema pruža intenzivnu hidrataciju i pogodna je za sve tipove kože, uključujući suhu, osjetljivu i kožu sklonu aknama⁠.

Beauty 5 nježnijih proizvoda s retinolom koje će tvoja osjetljiva koža obožavati

Ključne prednosti Neutrogena Hydro Boost gel kreme za lice

Ova hidratantna krema s hijaluronskom kiselinom, koju preporučuju i dermatolozi, postala je glavni dio Kristenine rutine njege kože jer s lakoćom kreira zavidno blistav ten. Neutrogena Hydro Boost gel krema nudi niz impresivnih prednosti. Pruža koži intenzivnu hidrataciju s do 9 puta više vlage u usporedbi s kožom koja nije tretirana. Njezina dugotrajna formula klinički dokazano održava kožu hidratiziranom do 72 sata. Prikladna za sve tipove kože, uključujući suhu, osjetljivu i kožu sklonu aknama, ova svestrana hidratantna krema daje brze rezultate, ostavljajući kožu mekom i blistavom u samo dva tjedna. Štoviše, uz dosljednu upotrebu, povećava otpornost kože za samo četiri tjedna, što ju čini moćnim proizvodom u svakoj rutini njege kože.

Beauty Opsesija skincare proizvodima je dobila ime: Dermoreksija! Popričala sam s dermatologinjom o ovom fenomenu

Prirodni hidratantni faktori i hijaluronska kiselina kao glavni sastojci

Tajna učinkovitosti ove hidratantne kreme leži u pažljivo formuliranim sastojcima. U središtu je hijaluronska kiselina, snažan humektant koji može zadržati vodu do 1000 puta veću od svoje težine, i tako koži pruža dubinsku hidrataciju. Formula također uključuje prirodne hidratantne faktore (NMF), kao što su aminokiseline i elektroliti, koji pomažu u održavanju razine hidratacije kože. Na kraju, esencijalni lipidi djeluju na zaglađivanje površine kože i jačanju njezine zaštitne barijere, što pridonosi cjelokupnom zdravlju i izgledu kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THAT girl (@the.glow.official)

Beauty Sol de Janeiro Bum Bum ulje za tijelo savršeno zateže kožu, a mi smo našle savršen dupe

Zašto Kristen Bell i tisuće drugih korisnika obožavaju ovu gel kremu

Neutrogena Hydro Boost gel krema prikupila je na tisuće vjernih obožavatelja, uključujući Kristen Bell, iz nekoliko razloga. Njezina lagana tekstura omogućuje brzo upijanje formule gel-kreme bez ostavljanja masnih tragova, što ju čini svestranim proizvodom koji dobro funkcionira ispod šminke i može se koristiti i danju i noću. Budući da je bez mirisa, idealna je za one s osjetljivom kožom ili onima koji su osjetljivi na mirise. Osim toga, njezina nekomedogena formula neće začepiti tvoje pore, što ju čini prikladnom za kožu sklonu aknama.

Beauty 100.000 žena je ovom neočekivanom proizvodu za njegu lica dalo 5 zvjezdica, a 8 ih se proda svake minute!

Pristupačna drogerijska krema namijenjena suhoj koži

Sa svojim impresivnim popisom prednosti, odličnim recenzijama i odobravanjem slavnih osoba, Neutrogena Hydro Boost gel krema dokazuje da učinkovita njega kože ne mora biti skupocjena. Nije ni čudo što koža Kristen Bell izgleda tako fantastično, a s ovom pristupačnom hidratantnom kremom i ti možeš postići onaj holivudski sjaj bez holivudske cijene. Neutrogena Hydro Boost gel kremu možeš naručiti na linku - ona je namijenjena onima sa suhom kožom, dok postoji i verzija za one s masnijim tipom kože, Neutrogena Hydro Boost Water Gel krema, koju možeš nabaviti ovdje.

Beauty Želiš se riješiti mrlja i finih linija na licu? Ovaj najnoviji serum preobrazit će tvoju kožu dok spavaš

Posjeti Miss7.24sata.hr