Kreni prema vikendu uz ovaj predivan poklon!

thinkstock
Nismo se ni okrenuli, a već je četvrtak. Moramo priznati - fantastične vijesti! E, pa, imamo za tebe poklon iznenađenja koji će ovaj dan učiniti još ljepšim...
Vidi originalni članak

Još samo malo do vikenda, a mi imamo savršen način da ti prikratimo ovo dugo, jesenje iščekivanje! Jednostavno ćemo potaknuti ekstremni rast tvog hormona sreće. Jesi li spremna?

Pripremili smo ti, naime, paket koji će ti osvježiti lice i automatski učiniti da izgledaš poletnije i ljepše. Stvar koju danas baš trebamo, zar ne? Naš današnji poklon paket iznenađenja baziran je na nijansama crvene, fuksijaste i ljubičaste. U njemu se, nalaze mat ruž i sjajilo za usne koji će tvojim usnama podariti pravi gorući žar jeseni i dovesti ih u prvi plan. A o količini sjaja odlučit ćeš sama jer uistinu imaš izbora! Osim toga, unutra se nalazi paleta sjenila koja, uz osnovne tranzicijske boje poput bež i smeđe, sadrži žive nijanse plave i ljubičaste. S njom ćeš moći kreirati i dnevne i noćne lookove s kojima ćeš definitivno zablistati! Kao šećer na kraju, za tebe imamo i maskaru koja će tvojim trepavicama podariti i volumen i dužinu u isto vrijeme. 

Vjerojatno se već pitaš kako ćeš doći do ovog poklona. Dali smo sve od sebe da ti proces ne oduzme mnogo vremena. Sve što trebaš učiniti jest posjetiti stranicu našeg Value4Money beauty natječaja. Njegov je cilj iznaći proizvode koji uistinu vrijede naših novaca, a tako tešku odluku ne možemo donijeti sami. Potrebna nam je i tvoja pomoć koju, dakako, nagrađujemo! Otiđi, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i prepustiti nama da obavimo svoju misiju. 
 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr