Krema za ruke u neodoljivom pakiranju

Liquid Silk – inovativna krema za ruke je početkom veljače dobila nastavak svoje ''svilene'' priče. Mirisna kolekcija sastoji se od osam tubica različitog dizajna, a koji su odabrali vjerni kupci te prilagodili vlastitom modnom stilu.
Vidi originalni članak

Krema koja obavija ruke poput tekuće svile donosi osam različitih priča, ali i jedinstvenu, njegujuću formulu s hranjivim uljima i osvježavajućim mirisom jojobe i shea maslaca. Ova lagana, hidratantna krema trenutno zaglađuje kožu te je nježno obavija svilenim "filmom" i tako štiti od nepovoljnih vanjskih utjecaja.

Liquid Silk kreativni tim je za mjesec zaljubljenih posebno osmislio i prigodno dizajnirao poklon kutijice za  Liquid Silk kolekciju s jojobom i shea maslacem. Osim što će suhim rukama u zimskim mjesecima pružiti novo, svileno ruho, svaka od krema oduševit će svojim nježnim, svježim mirisom, a vjerujemo i lijepom porukom koju možete upisati, na za to predviđeno mjesto, na kutijici.

Mirisnu jojoba & shea butter kolekciju Liquid Silk krema za ruke potražite u dm drogerijama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 38,90 kuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr