Kozmetička linija s potpisom Jennifer Lopez uskoro kreće u prodaju, evo što nas čeka

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Nakon mjeseci nagađanja, pjevačica i glumica Jennifer Lopez potvrdila je izlazak svoje kozmetičke linije
  • To će se dogoditi prvog dana 2021. godine, a fanovi će se moći predbilježiti za online šoping već od 8. prosinca
  • Iako se još ne zna hoće li prvo biti riječ o preparativnoj ili dekorativnoj kozmetici, zna se da će naglasak biti na sjaju kože

Pjevačica, glumica i poduzetnica Jennifer Lopez i u 51. godini oduševljava svojim izgledom i energijom, a mnogi se pitaju koja je njezina tajna. Iz tog razloga vijest da će izdati svoju liniju kozmetike, o kojoj se još na ljeto počelo šuškati, izazvala je oduševljenje kod mnogih fanova. Sada se o tome oglasila i sama J.Lo te je otkrila datum lansiranja. 

Na Instagram profilu nazvanom JLO Beauty prva objava ugledala je svijetlo dana prije tri dana, a sam profil već sada ima preko 146 tisuća pratitelja. Iako se još ne zna hoće li prvi proizvod biti preparativna ili dekorativna njega, ono što je sigurno je to da će naglasak biti na sjaju kože, odnosno njegovom postizanju koji je u neku ruku postao i zaštitni znak ove zvijezde. 

Boje koje se kroz kolekciju provlače su zlatna i ružičasto zlatna, Jennifer se odlučila da će ona izaći prvog dana 2021. godine. Fanovi će se već od 8. prosinca moći zabilježiti za online šoping preko službene stranice.Inače, to joj nije prvi izlet u beauty vode jer iza sebe već ima nekoliko parfema. 

I sama JLo na svom privatnom profilu oglasila se oko ovog pothvata. Uz video koji sadrži isječke sa snimanja kampanje je napisala: '' Ovaj projekt nije nastao iz hira već se radi o snu koji traje 30 godina. Ne mogu dočekati da podijelim svoje beauty tajne s vama!''

Posjeti Miss7.24sata.hr