Kome bolje pristaje smeđi ruž?

Davor Puklavec/ Pixsell
Scarlett Johansson i Jessica Biel dijele strast prema vrhunskoj modi, zgodnim muškarcima (sjetite se samo Justina Timberlakea) i smeđim ruževima. Na premijeri filma Hitchcock glumice su odabrale slične tamne nijanse koje su hit ove jeseni.
Vidi originalni članak

Da tamni ruž definitivno nije za svakoga te da traži temeljito promišljanje o cjelokupnom stylingu dokazalo se na premijeri filma Hitchcock. Dvije popularne glumice, Jessica Biel i Scarlett Johansson posegnule su za nijansama kojima niti jedna modno osviještena žena ne može odoljeti.

Jessica je tako kombinirala smećkasti ruž u boji svojih usana. Ovo je idealan način da nosite tamnu boju, ako niste ljubiteljica dramatičnih lookova. Nekoliko nijansi tamnija boja djeluje prirodno i njegovano. Ipak, Jessica nije obratila pažnju na ostatak make upa, pa je tako koristila olovku za oči iste boje te zbog crvenog pigmenta djelovala pomalo umorno. Za kraj, tu su i njene guste šiške koje ostavljaju dojam zaigranosti, a ne fatalne ženstvenosti koja pristaje uz takvu boju.

S druge strane, putena Scarlett je odabrala dosta intenzivniji ruž s ciglastim podtonom, ali i glamurozne uvojke s razdjeljkom na stranu. Uz stav pun samopouzdanja, Scarlett jednostavno blista i krade svu pažnju.

Ako baš želite nositi tamni ruž, ugledajte se na Scarlett koja, iako nosi upečatljivu nijansu, izgleda mnogo prirodnije jer je svjesna onoga što nosi i dobro to kombinira.

Posjeti Miss7.24sata.hr