Kombinirajte lak za nokte uz najdraže cipele

Žarko Bašić/PIXSELL, PR
Polagano odbrojavamo dane do lijepog vremena kad ćemo opet uskočiti u najdraži par sandala. I ove sezone cipele prate aktualne trendove lakova za nokte. Ovu sezonu prilagodite svoje najdraže sandale trendi laku za nokte!
Vidi originalni članak

Kad su cipele u pitanju ove sezone vladaju tri vodeća trenda. Ponovno se ponavljaju nude cipele koje odlično pristaju uz upadljive i šarene haljine. S druge pak strane tu su crne cipele koje su ove sezone must have. Za ljubitelje boja tu su crvene i plave cipele.

Crno

Crne sandale ponovno su se vratila na stilski tron. Dok su posljednjih sezona vladale nude i smeđe sandale, za ovo ljeto dizajneri su predložili crne, a highstreet brendovi su taj trend rado prihvatili. Vašem ljetnom stylingu pružit će drsku i rokersku notu, a dodatna njihova prednost je što ne morate razmišljati kako ih kombinirati. One pristaju uz sve. Kako biste dodatno naglasili „mračnu“ stranu vašeg stila, birajte i crni lak za nokte.

Nude

S druge pak strane tu su nude sandale koje otkako su se pojavila na policama, i dalje održavaju svoju popularnost. Ovo ljeto neće biti iznimka. One su poput romantične i nježne sestre crnih sandala. One se stapaju s odabranim styling. Ako je vaš styling upadljiv te ga želite ublažiti, za vas su prikladne nude cipele. Ako ne želite ni nokte staviti u prvi plan, kombinirajte ih uz nude lakove za nokte.

Crvena

Crvene sandale su se sramežljivo pojavile u trgovinama te su osvježile ponudu. To jarko i upadljivo osvježenje oduševilo je trendseterice koje su rado odabrale cipele koje će u svakom ljetnom stylingu biti u prvom planu. Dodatno naglasite njihovu boju noktima u crvenoj boji.

Plava

Kraljevsko plava je prije par sezona bila apsolutni hit. Možda se nije vratila u potpunosti, no plave cipele zadovoljavaju ljubiteljice ove boje. Idealne su za vruće ljetne noći, a da dojam bude potpun kombinirajte svoje plave cipele uz plavi lak za nokte.

U galeriji detaljnije pogledajte cijene predstavljenih cipela i lakova za nokte...

Posjeti Miss7.24sata.hr