Kolekcija puna brončanih boja

Tribal Sunset iz Artdecoa je etno look intenzivnih nijansi kombinira moderne i suvremene elemente i zavodi izvanrednim uzorcima, kao i izražajnim kontrastima.
Vidi originalni članak

Intenzivne boje poput koraljne kombinirane s mint zelenom idealno se stapaju sa zemljanim bojama rumenila i nježnim bojama usana. Nježan sjaj na preplanuloj koži ili decentan naglasak na licu omogućuju vam inovativni proizvodi i teksture.

Nježno preplanuli ten

Ten u ovoj kolekciji izgleda kao da ga je "poljubilo" sunce i još je k tome savršeno zaštićen. Bronzing Powder Compact sa zaštitnim faktorom 15 i teksturom koja odbija vodu vašem tenu daruje nježan preplanuli izgled poput prirodnog te kožu štiti od štetnog sunčevog zračenja. Ulje Inka njeguje kožu te je štiti od gubitka vlage, a sve bez dodatka parabena, mirisa i mineralnih ulja.

Mikro fini svjetlucajući pigmenti Illuminating Shimmer Cream proizvoda skrbe za nježne, svjetlucave, prelijevajuće efekte na području oko očiju, jagodicama i dekolteu. Limitirana Beauty Box Duo Tribal Sunset Art Design – kozmetička kutijica s magnetnim dnom idealna je za pohranu proizvoda te osobito praktična za usputnu primjenu. Osobitu svježinu licu daruje Bronzing Glow Blusher u nježnim nijansama koje se savršeno kombiniraju te su idealno prilagođene vašem tenu.

Svjetlucave usne

Zavodljiv sjaj plus hidratantnu njegu za pune i čulne usne s daškom boje daje vam Hydra Lip Booster. Za intenzivniju boju na usnama preporučuje se ruž Art Couture Lipstick. Ovaj proizvod utjelovljuje ono najpoželjnije od ruža: ultra mekana, podatna tekstura senzualnog sjaja. Savršena generacija ruževa, zavodljivih i bogatih boja ujedinjena sa ženstvenom elegancijom i nježnošću.

Upotpunite novi izgled sa savršeno nalakiranim noktima!

Patentirane keramičke čestice sadržane u Ceramic Nail Lacquer-u vašem laku za nokte daruju neodoljiv sjaj te ga čine otpornijim na ljuštenje. 

Baked Eyeshadow

Mramorne teksture Baked Eyeshadow sjenila za oči u 4 svjetlucave nijanse sa sjajnim česticama i metaliziranim izgledom mogu se međusobno miješati kako bi se dobile različite nijanse. Svilenkasta tekstura može se primijeniti suha, kao i mokra.   

Cijelu kolekciju sa cijenama pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr