Karl Lagerfeld lansirao dva nova mirisa

Guliver Image/Getty Images
Dizajnerska ikona Karl Lagerfeld ponovno se vraća u svijet parfema zahvaljujući dvjema novim mirisnim kompozicijama. Muški i ženski miris već su dostupni u robnim kućama Harrods u Velikoj Britaniji.
Vidi originalni članak

"Muški miris je moj omiljeni u ovom trenutku", kaže Karl Lagerfeld otkrivajući kako voli stvari raditi brzo i učinkovito: "Ne vjerujem u projekte koji se presporo razvijaju, nije dobro imati previše vremena na raspolaganju. To je poput kuhanja – jedeš dok je sve još vruće!"

Dizajner je istaknuo i kako ne voli lavandu koja dominira, te kako u modernim mirisima ona mora biti delikatna, suvremena i ne pretjerano cvjetna:

"Parfem mora biti nov i svjež u trenutku kada ga kupite, ali i postati klasik u trenutku kada ga stavite u svoju kupaonicu."

'Karl Lagerfeld for Him' je aromatični-fougere miris koji se otvara mandarinom i uljem lavande, za kojima slijede zelena jabuka, ljubičica, ambra i sandalovina. Muški miris razvijen je u suradnji s Christopheom Heraultom. Ženski miris 'Karl Lagerfeld for Her' kreirao je s Sergeom Majoulliereom i Christine Nagel, a u bočici se kriju note limuna, breskve, magnolije, ruže, frangipanija, ambre, drveta i mošusa.

Posjeti Miss7.24sata.hr