Kakve ruževe nosimo ove jeseni?

Guliver Image/Getty Images
Crveni ruž nikada ne izlazi iz mode. Taj proizvod može promijeniti teksturu, efekt, nijansu pa biti gotovo narančast ili crn, ali nikada neće iščeznuti s naših usana. I ovu sezonu obilježio je ovaj vječni klasik koji nikada ne blijedi, ali i njemu srodne boje poput smeđe ili ljubičaste.
Vidi originalni članak

Klasična crvena

Na reviji brenda Thakoon imali smo priliku vidjeti klasični crveni ruž s malo narančastog podtona koji nas podsjeća na ljeto. Kako gubimo preplanulost, tako se sve više orijentiramo na manje upečatljive nijanse. Crvena boja s narančastim podtonom idealna je za one dane kada želite zadržati toplinu ljeta uz sebe, pa makar i u ružu za usne.

Crveni ruž s narančastim podtonom, idealan je za žene žutog tona kože. One čiji ten više naginje na ružičastu nijansu, neka odaberu i takav crveni ruž. Ovakav ruž za usne kombinirajte samo s istaknutim i osjenčanim obrvama kako bi usta bila u prvom planu.

Darkerski spektar boja

Tamni, gotovo crni ruževi su boja koju mogu nositi samo sedamnaestogodišnjakinje i pjevačice poput Lady Gage? Pozdravite se sa zabludama jednom zauvijek i ugledajte se na modele brenda Bottega Veneta. Iako ova modna kuća voli klasične krojeve, moderni zaokret u vidu tamnog ruža osvojit će trendseterice.

Svaki crveni ruž koji je ovako taman ima za bazu ili ljubičastu ili smeđu boju. Koja boja će vam bolje pristajati, ovisi o više faktora kao što su nijansa tena, boja očiju, ali i osobni stil. Idealna kombinacija su tamni ruž i jednostavno našminkane oči u kombinaciji s minimalističkim komadima i velikim nakitom.

Seksi sjaj

Kuća Gucci već nekoliko jesenskih sezona mami nas tamnim ruževima, a drugačije nije bilo ni ovoga puta. Ljubičasto-crvene usne visokog sjaja oduševit će sve žene koje traže jednostavan i brz način da dnevni make up pretvore u večernji.

Postoje dva načina da kreirate ovakav look. Prvi je da preko tamnog ruža nanesete sjajilo, a drugi da koristite ruž visokog sjaja. Kako bi vaše usne bile savršene, redovito ih njegujte balzamom i prije nanošenja ruža uokvirite olovkom kako bi izgledale urednije. Na trepavice samo stavite sloj maskare i spremni ste za izlazak za manje od 5 minuta.

Nešto za sramežljive

Mnoge žene misle da je crveni ruž super, ali ne na njima. Michael Kors je predložio idealan jesenski look koji će voljeti žene koje cijene minimalizam, ali i djevojke koje se tek trebaju okušati u nošenju crvenog ruža. Lagano sjajne usne i rumeni obrazi su sve što trebate za svoja casual izdanja ove jeseni.

Crvena, jako pigmentirana sjajila jedan su od vodećih trendova ove sezone. Lako se nanose, čine usne punijima, a manje su zahtjevna za nošenje od klasičnog ruža za usne. Idealno je ono sjajilo koje ima hranjive sastojke koji će hraniti vaše usne.

Cijene i nijanse ruževa i sjajila pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr