Kako odabrati idealan ruž za date ili poslovni sastanak?

miss7
Ići s crvenim ili ružičastim? Pregršt je pitanja kada su u igri ruževi, boje i teksture idealne za određenu prigodu. Odabiremo najbolje ruževe za prvi date, izlazak s frendicama i još svašta nešto!
Vidi originalni članak

Dovoljno je teško odabrati ruž koji će istovremeno zadovoljiti izdržljivošću, bojom i teksturom, a kamoli kada među svim opcijama trebamo izabrati one koji su idealni za, primjerice, svakodnevno nošenje na faksu ili pak sastanak na kojem se želiš osjećati samouvjereno? Odgovor kao i uvijek prvenstveno leži u tome da moramo biti praktični i neopterećeni, a to znači kupiti provjereno dobar - tekući ruž! Tekući ruževi najizdržljivija su varijanta ruževa, a danas na tržište dolaze ne samo u super mat verziji, već i u visokom sjaju. Upravo takvi su i novi Avonovi mark. ruževi, između čijih sam 10 sjajnih i 10 mat nijansi, izabrala najbolje predstavnike pojedine "osjetljive" prigode.

Riječ je o tekućim ruževima u kompaktnom pakiranju, vibrantnih nijansi i velike pigmentiranosti koji garantiraju ugodno nošenje u obje teksture (provjereno!). Ono što osvaja je i miris koji asocira na egzotično voće i pravo je osvježenje u moru kozmetičke vanilije i cupcakesa. Pa, krenimo!

1. Prvi date

Iako bih ti rekla "ma uzmi mat crvenu i zavedi ga", nakon malo razmišljanja shvatila sam da je ipak bolje odabrati neku nude nijansu. Osim što nije napadna, djeluje relativno prirodno i simpatično, što crvena nužno ne mora. Ovdje je bitno naglasiti da biraš mat teksturu, jer one su najčešće kiss-proof, pa padne li i poljubac ne moraš brinuti da ćete nakon njega oboje biti jako našminkani! Sve da se malo i razmaže, nude je toliko diskretna boja, da će ti to oprostiti. 

2. Poslovni sastanak

E, sada biram crvenu - i to u visokom sjaju! Ovakvu boju treba se usuditi nositi jer je vrlo odvažna i zahtjeva da uz nju ide dobra doza samopouzdanja. Uz nju će svi biti fokusirani na tvoje usne i na ono što govoriš jer će jednostavno privlačiti pogled. Crvena je izvrsna i kada imaš lošiji dan, jer dokazano je da se svi osjećaju mrvicu bolje čim nanesu crveni ruž - vrijedi probati!

3. Izlazak s frendicama

Luda noć zahtijeva i ništa manje ludu nijansu - ljubičastu i to onu punu, neodoljivu! Osim što je ovakva nijansa trendi već neko vrijeme, ona stoji skoro svima i lakše ju je isfurati no što mislite - osim što izgleda mrak na "čisto lice", dobro se kombinira sa smokey eyem, ružičastim kapcima, metalik nijansama, jakim obrvama... Asocira me na komadićak mladosti pretočen u boju - otkačena, nametljiva, nezaboravna!

4. Faks i dnevne obaveze

Sasvim je legitimno reći da na dnevnoj bazi možeš nositi kakvu god želiš boju ruža, ipak ako trebamo odabrati - biramo nježno ružičastu. Ženstvena, naizgled naivna i vrlo slatka, ovakva nijansa dovoljno je flashy, a istovremeno suptilna da bude prikladna za odlazak na ispite, shopping, kave s frendicama, rješavanje kakvi obaveza... I uvijek će izgledati dobro! Međutim, biramo je u finišu visoka sjaja, jer dodaje neki posebni touch.

Posjeti Miss7.24sata.hr