Kako izgleda najiščekivanija kolekcija sezone?

Kreativni direktor modne kuće Lanvin, Alber Elbaz, kreirao je make up kolekciju za Lancome. Radi se o kolekciji već dobro poznatih proizvoda s redizajniranim pakiranjem u Elbazovom stilu.
Vidi originalni članak

U kolekciji su svoje mjesto pronašle četiri najprodavanije maskare ove kozmetičke kuće te palete i mono sjenila. Kolekcija odvažno slavi ženstvenost zahvaljujući dinamičnim skicama poznatog dizajnera koje su završile na pakiranju. Zamišljena je kao spoj mode i ljepote, stoga ne čudi što je naglasak upravo na pakiranjima tj. vizualnom dojmu. Alber je dizajn maskara shvatio kao dizajniranje haljine za svaku pojedinu ženu.

"Stvarna tema koja se provlači kroz kolekciju su oči", objašnjava on, "i zaobljenost forme. Boce su tako fenomenalno oblikovane da su moja inspiracija. Želio sam stvoriti zaobljene oblike s prizvukom humora."

Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse Star, Hypnôse Drama i Hypnôse su maskare koje su dobile novo ruho i couture duh.  Hypnose palete u 5 nijansi te mono sjenila također su ukrašena motivima srca, točkica i zvijezda.

Kolekcija u Hrvatsku stiže početkom srpnja.

Cijelu kolekciju sa cijenama pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr