Još jedan celebrity parfem na našem radaru: ovaj je baš seksi, pravi ljetni

Instagram @homecourt and cocoarquette_ Cocomoi kolekcija Courtney Cox
Vidi originalni članak
  • Nije neobično da mnoge poznate glumice i pjevačice imaju i svoje beauty, modne i razne druge 'fine' brendove
  • Tako je prije dvije godine glumica Courtney Cox, najpoznatija po ulozi Monice iz serije 'Prijatelji', pokrenula brand mirisa za dom naziva 'Homecourt'
  • Od tada je smišljala miris inspiriran svojom kćeri Coco Arquette, a od danas je nova kolekcija 'Cocomoi' i dostupna

Glumica i osnivačica brenda mirisa za dom 'Homecourt', Courteney Cox, gotovo je dvije godine smišljala miris inspiriran svojom kćeri, a sada je kolekcija mirisa za tijelo napokon ugledala svjetlo dana. "Ne samo zato što je to moja kći, nego i zato što je tako posebna osoba“, izjavila je glumica povodom nedavnog izlaska nove kolekcije. "Pocrvenjela sam“, izjavila je njena kći Coco Arquette o ovom poklonu, nazvanom 'Cocomoi' i dodala kako je njena majka njena stijena i najbolja prijateljica. 

'Cocomoi' miris ima nešto zajedničko s Courteneyinom prijašnjom kolekcijom mirisa za dom 'Cece'. Slično kao i duo majka-kći, ove dvije mješavine imaju zajedničke note: slatki kardamom, cedrovina i vetivier. Povrh zemljanih nota, 'Cocomoi' također ima vodu tropskog kokosa i crni papar koji ga čine jedinstvenim. Miris ovog parfema je mladenački i tropski, kao da je stvoren za seksi odmor na plaži. 

Beauty Ako nosiš neki od ovih poznatih parfema, prava si sretnica: komarci će te izbjegavati u širokom luku

Kolekcija od pet proizvoda počinje sa svijećom u elegantnoj, minimalističkoj keramičkoj posudi. Ovo je ujedno i prva cjelovita kolekcija za tijelo branda 'Homecourt', s drugim proizvodima za plažu, uključujući parfemsko ulje, maglicu za tijelo, maslac za tijelo i gel za tuširanje

Kad je Courteney Cox lansirala svoj brend, usporedbe proizvoda s njezinim likom Monicom Geller iz Prijatelja bile su neminovne. "Nikada nisam gledala 'Prijatelje' do kraja“, priznala je Courteney. "Malo mi je čudno, ona kao da se uvijek ljubi s muškarcima. To mi je uvijek bilo malo previše! Ali, mislim da je vrlo slična svom liku. Ok nije tako napeta, ali je jednako vatrena. Osobito kada se radi o čišćenju", rekla je. 

Beauty Ovaj parfem postoji 30 godina, ali je i dalje bestseller, s više od 30.000 pozitivnih recenzija na Amazonu!

Posjeti Miss7.24sata.hr