Jesenska manikura Hailey Bieber zasigurno će postati sljedeći veliki nail trend

Instagram @nailsbyzola Foto: Instagram @nailsbyzola
Vidi originalni članak
  • Hailey Bieber ponovno postavlja trendove - na Instagramu je pokazala svoju novu manikuru inspiriranu jesenskim lišćem
  • Njezina nail artistica otkrila je da je za postizanje ove savršene boje kombinirala čak pet boja
  • Ključ je u slojevitom nanošenju različitih toplih jesenskih nijansi, ali mi donosimo lakove u toplim smeđim bojama kako bi ovu trendi manikuru i ti mogla isprobati kod kuće
  • Pročitaj više: Instagram jedne Šveđanke mogao bi te inspirirati na isprobavanje ekstra kratke frizure ove sezone

Manikure Hailey Bieber za ljeto 2024. bile su neke od naših osobnih favorita. Početkom lipnja započela je s trendom maslac žutih noktiju, a nastavila s mliječno bijelom manikurom te klasičnom francuskom pa i voćkama na noktima. Sada, kada je jesen iza ugla, osnivačica beauty brenda Rhode očito ne gubi vrijeme jer je već kreirala trendi jesensku manikuru inspiriranu lišćem, u bogatim, toplim nijansama smeđe.

Beauty Nokti su ti oštećeni od morske soli i vode? U drogerije je stigao novi serum za jačanje noktiju i košta manje od 6 eura

Prošli tjedan Hailey je na Instagram Storyju napisala da je spremna za jesen, uz fotografiju svoje manikure inspirirane prirodom i s novim dijamantnim prstenom na ruci. Iako je očito inspirirana promjenjivim bojama jesenskog lišća, točna boja manikure nažalost ostaje misterij. "Ne mogu vam reći točnu boju jer smo pomiješali pet različitih boja", istaknula je majstorica za nokte Zola Ganzorigt putem svog Instagrama uz share iste fotografije manikure. Ona je inače nail artistica slavnih dama i kreirala je razne upečatljive manikure Kylie Jenner, Sydney Sweeney, Sabrine Carpenter, pa i Adele.

Beauty Dermatolog otkriva da uzalud koristimo ulja za njegu zanoktica jer postoje puno djelotvorniji proizvodi

Lakovi za nokte u toplim nijansama smeđe

Iako možda nećeš uspjeti dobiti identičnu nijansu, ovaj jesenski trend u manikurama je nevjerojatno jednostavan za izvesti. Jedino pravilo je igrati se različitim toplim, jesenskim nijansama. Slojevi različitih gustoća i prozirnosti te finiša, stvorit će dimenziju na svakom noktu koja podsjeća na jesenska stabla koja mijenjaju boje.

Beauty Ova boja laka za nokte je savršena je za uglađeni poslovni look - i nimalo dosadan

Iako je obično potrebno da barem tri puta vidimo jednu manikuru na nekoj slavnoj dami kako bi se stvorio trend, odabir boje Hailey Bieber siguran je izbor za sezonu, ipak pričamo o začetnici nekoliko beauty trendova, a “glazed donut” manikura samo je jedan od njih. Naime, boje poput ljubičaste, smeđe, maslinasto zelene i sive također su popularne nijanse lakova za nokte svake jeseni jer lijepo nadopunjuju boje prirode oko nas. One su bogate i elegantne, te mogu izgledati još zanimljivije kada se kreativno kombiniraju. U nastavku donosimo lakove koji bi ti mogli pomoći kreirati manikuru, poput one Hailey Bieber, kod kuće.

Nails Inc. Keep It Tonal Ombre set lakova za nokte

OPI Your Way Nail Lacquer u nijansi Material Gowrl

Beauty 3 najizdržljivija 'top coat' laka za učvršćivanje manikure uz koje ju ni morska sol neće uništiti

NAILBERRY L'Oxygéné u nijansi Coffee Bean

Nails Inc. Cappuccino To Go

Morgan Taylor u nijansi Fifteen Minutes Of Frame

Beauty Tvoja kućna manikura će svaki put izgledati kao da si bila u salonu uz ovaj jedan jednostavan trik

Zoya lak za nokte u nijansi Foster

Orly Vegan Nail Polish u nijansi In The Groove

Beauty "Nail tint" zamjenjuje klasične lakove ovo proljeće, za zdrave i prirodno lijepe nokte

Posjeti Miss7.24sata.hr