5 jeftinih pudera koji će te spasiti ove jeseni!

Instagram
S dolaskom jeseni nerijetko imamo poriv probati nešto novo - a ima li bolje stvari od dobroga pudera? Provjeri favorite s nama!
Vidi originalni članak

Puderi s kojima ćemo moći postići lijep ten i pritom se ne osjećati kao da imamo masku idealni su za ovo prijelazno razdoblje, posebice ako smo većinu ljeta proveli bez pudera i tako se, svojevrsno, navikli na taj osjećaj kože bez ikakve teksture na njoj. S druge strane, sigurne smo i da neće curke odmah žele uskočiti u full-coverage, dakle pudere s punom pokrivnosti, pa smo imali i vas na umu. Ovih 5 pudera zadovoljit će cure najrazličitijih ukusa, a jedno je sigurno - svi su jednako kvalitetni.

1. The Ordinary Coverage Foundation - 52 kn (Cultbeauty)

Brend poznat po revolucionarnoj preparativnoj kozmetici, stvorio je idealan puder jake pokrivnosti, koji kad pokriva i njeguje - i to bez ikakvog pretjerivanja! Pritom dolazi u pregršt boja, a ako želite laganu pokrivnost, za istu cijenu nude i verziju "Serum". Ako ovo nije must-have za probati... Ne znamo što je!

2. NYX Total Control Drop Foundation - 120 kn (Diviana Cosmetics)

Ovo je jedan od najvrućih pudera na tržištu. Žene ga obožavaju jer dolazi na kapaljku i vrlo je nadogradiv pa s njim možeš postići pokrivnost od lagane do totalne. Pritom, dolazi u velikom izboru boja i vrlo je praktičan za uporabu.

3. Revlon Colorstay Makeup - 119 kn (Douglas)

Ova formula idealna je za masnu kožu jer je vrlo mat, pune pokrivnosti i garantira da kroz njega neće prodrijeti serum. Njegova postojanost je do 24 sata, a pritom ima i zaštitni faktor 15. 

4. L.A. Girl PRO.Coverage HD Long Wear Illuminating Liquid Foundation - 97 kn (Beautybay.com)

Ovaj puder je praktički čista kopija Makeup Foreverovog Ultra HD pudera koji je jedan od omiljenih pudera svih vizažista. Obožavaju ga radi njegove pokrivne moći, a pritom i prekrasne baršunaste teksture. Ovaj će, doslovno, sakriti tvoju drugu ličnost ako je imaš - toliko je dobar!

5. Bourjois Healthy Mix Foundation - 116,90 kn (Bipa)

Ovo je za curke koje obožavaju vrlo dewy kožu i laganu pokrivnost koja je malo nadogradiva. Prekrasna tekstura garantira trajanje do pola dana, kada je i dalje postojan ali se uvelike zasjaji. Obožavamo ga jer je prepun dobrih vitamina i minerala za kožu i dolazi u dobrom izboru boja. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr