Jeftini, a tako dobri: Mojih 5 drogerijskih favorita do 50 kuna!

privatna arhiva Kristijana Musića
Vidi originalni članak
  • Drogerijski beauty proizvodi imaju sve bolji omjer cijene i kvalitete
  • miss7 Ivana otkrila je neke proizvode koje voli, a koštaju manje od 50 kn
  • Među njima se nalazi i odličan korektor te savršen drogerijski highlighter

Proizvodi u drogerijama iz dana u dan poboljšavaju svoje formule, sastave i pakiranja te oduševljavaju omjerom cijene i kvalitete. Mnogo je odličnih proizvoda koje sam isprobala, ali neki su se uselili u moju dnevnu rutinu i postali sastavni dio svakog mog looka. Odlučila sam ti pokazati svoje drogerijske favorite do 50 kn! 

1. Maybelline Fit Me korektor 

Pronaći odgovarajući korektor za područje ispod očiju uvijek je izazovno. Naime, koža na tom području jako je osjetljiva i mnogi proizvodi su naprosto preteški, pregusti ili ne pokrivaju dovoljno. Iako nemam toliko izražene podočnjake, koža ispod očiju jako mi je osjetljiva i sve joj ''loše sjeda''. Isprobala sam mnoge korektore, ali jedini koji je savršen za moje potrebe (umjereno pokrivanje, zdrav izgled) je zapravo Maybelline Fit Me korektor. Ovaj kokrektor lagan je i kremast, dobro pokriva i nakon setiranja ostaje na mjestu dokle god mi je to potrebno. Potrošila sam već barem 3 pakiranja, uvijek u istoj nijansi 05 (jako svijetla!), a cijena mu je oko 40 kn i jako često se nađe na lijepim popustima. 

2. Wet'n'Wild Megaglo highlighter

Iz drogerije stiže i jedan od mojih favorita iz područja highlightera. Riječ je o Wet'N'Wild Megaglo highlighteru u prahu, u nijansi Blossom Glow. Riječ je o nijansi hladnijeg, roskastog podtona koja savršeno odgovara mom tenu. Mislim da je dostupan i u toplijoj nijansi koja meni previše vuče na zlatno, ali za tamnije curke bila bi divna. Sjaj ovog highlightera neće te zaslijepiti, ali savršeno osvježava kožu, lagano se nanosi i blenda, nije ga teško dozirati. I tako je fino mljeven da gotovo nema šanse da završiš kao disko kugla. Sve u svemu, vjerni sam obožavatelj ovog proizvoda koji možeš kupiti za 43 kn.  

3. Wet'n'Wild CoverAll primer

S obzirom da je moja koža jako sklona mašćenju, vjerujem da mi primeri mogu pomoći da šminka ostane na mjestu barem malo duže. Osim toga, oni mi olakšavaju nanos pudera. Svoj favorit dugo sam tražila, a onda sam ga pronašla u Wet'n'Wild CoverAll primeru. On ima formulu koja lijepo zagladi lice i popuni pore pa puder na lice sjeda stvarno fantastično. Što se trajnosti pudera tiče, ne pomaže mi toliko, ali dovoljno mi je to što je zaslužan za ideju da mi puder lijepo sjedne na kožu i izgleda prirodnije. Za 25 ml ovog proizvoda platit ćeš nešto više od 35 kn i ja mislim da činjenica da mi olakšava nanos pudera vrijedi te novce. 

4. Essence olovke za usne

Nije tajna da su Essence olovke apsolutni klasik i da ih svi vole zbog trajnosti i lakog nanošenja te sjajnog izbora boja. A pomaže i činjenica da koštaju svega desetak kuna po komadu. Neka od njih uvijek mi je pri ruci i njome volim obrubiti i popuniti usne prije nanošenja ruža. Omjer cijene i kvalitete nikada nije bio bolji! Osim što i same izgledaju sjajno, one na mjestu ostaju satima i sjajna su podrška ružu koji nosiš. Mislim da ove olovke ne mogu niti dovoljno nahvaliti, ali toplu i najtopliju preporuku definitivno mogu dati. Jednako dobre su i Look by Bipa olovke koje imaju iste ove kvalitete, ali zbog izbora nijansi koje su mi milije naprosto češće posežem za Essenceom. 

5.  iEnjoy beauty spužvica za nanošenje pudera

Nedavno sam testirala različite povoljne spužvice za nanošenje pudera i već na taj prvi pogled jako mi se svidjela iEnjoy beauty spužvica iz DM-a koja je dostupna po cijeni od svega 24,90 kn. Sada se družimo već mjesec dana i spužvica mi se sviđa još više nego prvog dana. Spužvica je, nakon što je namočim, mekana i nježna. Puder se s njom nanosi bez problema, ne pije mnogo proizvoda i prekrasno blenda. Koristim je svakodnevno i u mjesec dana nije izgubila formu niti promjenila oblik. Mislim da je sjajna! 



 

Posjeti Miss7.24sata.hr