Jednostavne i kul frizure za lude ljetne večeri

Promo
Imaš li prvu asocijaciju na ljetnu večer? Nadamo se da su odgovor kokteli, a ne ljetna sparina. Ipak, ako se prvo sjetiš znoja i vrućine, imamo jednostavne i slatke frizure za ljetni večernji izlazak koje će spasiti stvar.
Vidi originalni članak

Najbolje ljetne frizure su najčešće one koje prirodno dobijemo zahvaljujući soli, suncu i vjetru. Nešto je neodoljivo u messy kosi... Ali ona svakako nije jedina! Imaš li par trikova u rukavu za brzinske, a efektne frizure koje te neće zagušiti.

1) Pletenica

Imaš nekoliko opcija kada su u pitanju pletenice, jedne od najčešće viđenih ljetnih frizura. Primjerice, možeš probati dok ti je još mokra kosa staviti pjene i lagano je gužvati i sušiti fenom. Možeš je ostaviti da se onda posuši do kraja na zraku. Tako ćeš dobiti super teksturu za raditi opuštenu pletenicu! Želiš li čvršće pletenice, zgodno je zaposliti frendicu - boksačke pletenice lakše ćeš napraviti uz još jedan par spretnih ruku.


2) Hipi valovi

Beach valovi i hipi valovi su u biti vrlo slična stvar, osim što se pretpostavlja da beach valove radiš uz gužvanje kose i sol. Hipi valove jednostavno napraviš tako da s debljim uvijačem za kosu uviješ vlasi i onda naneseš slani sprej i gužvaš kosu. Želiš li totalno dodati hipi touch možeš staviti cvijeće u kosu!


3) Razbarušeni rep

Najjednostavnije ćeš ga izvesti tako da napraviš pletenicu i kasnije je opustiš ili da kosu uvijek u valove i zatim ih razbarušiš prstima. Efekt ćeš dodatno naglasiti dodavanjem slanoga spreja. Zatim kosu sveži u rep - na kojem god dijelu glave želiš.


4) Kruna pletenica

Razbarušena kruna na vrhu glave ili oko glave izgleda vrlo romantično i boho. Možeš je napraviti tako da podijeliš kosu na razdjeljak i ispleteš pletenicu, no pritom pazeći da nije čvrsto spletena. Pletenicu zatim postavi oko glave i prikvači ukosnicama na dnu glave. Želiš li više nonšalantan look, povuci par pramenova ispod pletenice da ti padaju oko i preko lica.

Proizvodi koje savjetujemo:

1) Ouai Wave Spray - 25,90 eura; 2) Sachajuan Ocean Mist - 17,40 eura (oboje beautybay.com)

Posjeti Miss7.24sata.hr