Je li Gwen Stefani pokrenula novi beauty trend?

@splashnews.com
Gwen Stefani je za potrebe svog zadnjeg nastupa u New Yorku drastično promijenila frizuru. Pjevačica je i prije eksperimentirala s bojama kose, to nije ništa novo, no ovaj put je otišla korak dalje.
Vidi originalni članak

Vrhove je obojila u kričavu plavu, s tim da je crnom bojom dodatno odvojila tu boju od svoje prave boje kose. Time je dobila još upečatljiviju frizuru. Kosu je pritom svezala u srednje visoki rep, a sa šiškama se efektno poigrala – jedan je dio šiški pustila da pada, a drugi je zalizala na način da vizualno podsjeća na undercut.

Iako je undercut već odavno izašao iz mode, ovo je super način da posluži kao inspiracija, a da pritom ne morate nanovo brijati glavu. Osim undercuta, očigledan utjecaj na ovu frizuru je imao i rainbow hair trend. Zapravo bi mogli reći da se radi o nastavku rainbow hair trenda. Naime, nakon sive i srebrne kose, kosa u bojama duginom spektra postala je iznimno popularna. To dokazuju Instagram profili djevojaka koje ponosno pokazuju svoje lude frizure u kričavim bojama, a lista celebrity dama koje su se priklonile ovoj frizuri je također poduža. Upravo su neke od njih poput Rite Ore i Britney Spears nosile dugine boje isključivo na vrhovima, no Gwen je tu, kako što smo naveli, otišla korak dalje i još kričavije naglasila svoje vrhove te nam pokazala da običan rep može dobiti sasvim drugačiju formu ako se poigramo s malo boje za kosu.

Hoće li Gwen zaista pokrenuti novi trend ili ne, vrijeme će pokazati. Do tad vam ovaj frizura može poslužiti kao fantastična inspiracija.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr