Isprobali smo anti-age ulje za 89 kuna u koje se Kardashianke kunu!

Getty Images
Kourtney, Kim, i Khloé Kardashian na računima imaju milijune dolara, ali i dalje im je ovo ulje za 80 kuna beauty tajna u koju se godinama kunu - miss7 je odlučio provjeriti o čemu se tu stvarno radi...
Vidi originalni članak

Ovim je ženama apsolutno sve dostupno i na dohvat ruke - od najskupljih krema, seruma i vitamina pa sve do beauty tretmana, trenera i kuhara. Mogu kupiti i koristiti apsolutno bilo što, a opet biraju jedan drogerijski proizvod. Kardashianke koriste ulje za lice i tijelo super prihvatljive cijene - i mi smo ga morali testirati!

Upravo je neki dan, trudna Khloé Kardashian na svom Instagram profilu otkrila kao sprječava nastanak strija - i jedan od proizvoda koji je s ponosom pokazala je i Bio Oil, multifunkcionalno ulje za lice i tijelo koje je svoju slavu steklo upravo nevjerojatnim rezultatima koje pokazuje u borbi protiv ožiljaka i strija. Kako je i sama Khloé otkrila, svaku večer svoj trudnički trbuščić namaže bogatim slojem Bio Oila i pusti ga da učini svoju čaroliju. 

Bio-Oil, 60 ml, 89 kuna

Međutim, i druge dvije sestre Kardashian obožavaju ovaj drogerijski proizvod s dobrim razlogom. Kim je prije nekoliko godina javno izrazila svoju ljubav prema proizvodu i otkrila kako ga svaki dan religiozno koristi u svojoj večernjoj rutini njege lica. Kourtney ga pak, baš kao i Kim, koristi na području oko očiju i to umjesto klasičnih krema za to osjetljivo područje. 

Bio-Oil sadrži cvjetna ulja

Pa zašto je ovo anti-age ulje prihvatljive cijene jedan od favorita hollywoodske elite? Bio Oil je najpoznatiji po svojoj sposobnosti smanjivanja vidljivih ožiljaka i strija te sprječavanju njihovog nastanka. Ovo se ulje većinom sastoji od vitamina A i E, koji su zaslužni za ujednačavanje kože te nekolicini cvjetnih ulja (od tuda i onaj divan miris koji ima!). Suncokret, kamilica, lavanda, ružmarin i neven samo su neki od dragulja zaslužnih za nevjerojatno hidriranu kožu koje ovo ulje ostavlja. Pa nisu ni Kardashianke onda lude kad ga koriste umjesto krema za područje oko očiju...

Je li vrijeme da se odrekneš svih onih super fancy kremica i prebaciš se na drogerijsko ulje? Mi mislimo da da... 

Posjeti Miss7.24sata.hr