Isprobale smo novi parfem o kojem svi pričaju - provjeri kako nam se svidio!

Privatni album/Olja Runjić
Vidi originalni članak
  • Lancôme je kreirao svoj novi miris koji nosi snažno ime, kao i poruku, a kreiran je od žena za žene
  • Slatke, prozračne i upečatljive note ruže, jasmina, bergamota i Chypre akorda jedva smo čekale isprobati i ostale - oduševljene!
  • Elegancija i svježina koju kreira njegov mirisni oblak nije prošla nezapaženo pa su se svi u redakciji u njega apsolutno zaljubili!

U posljednje se vrijeme na svakom koraku šuškalo o novom Lancômovom parfemu Idôle pa nam nije trebalo dugo da ga i same ne nabavimo i isprobamo. S obzirom na brojne pozitivne kritike koje je izazvao ovaj novitet, htjele smo iz prve ruke vidjeti o kakvoj se mirisnoj rapsodiji radi.

Saznale smo da su ovaj moderan cvjetni miris kreirale tri parfumerke - Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezeca, a neke su od njegovih mirisnih nota napravljene isključivo za Lancôme. Na prvi smo se pogled zaljubile u njegovu bočicu i romantičan ružičasti odsjaj.

Esencija ruže

U njemu se nalazi esencija ružinih latica koja je isključivo za Lancôme rađena u turskoj provinciji Isparta. Uz nju se stapaju note kruške, bergamota, španjolskog jasmina i chypre akorda iz Indije te stvaraju cvjetni, a snažni mirisi. Brend je ovaj parfem namijenio svim ženama, a nosi snažnu poruku osnaživanja – da imaju velike snove, da se ne boje razmišljati izvan svih okvira i da čak ni nebo nije granica pri ostvarivanju vlastitih ciljeva i snova, a svaka je žena neponovljiv unikat kojoj bi jedina osoba na svijetu, s kojom se uspoređuje, trebala biti njena vlastita buduća verzija sebe. 

Kakav je na koži? Testirale smo

Iva: Budući da jako volim cvjetneslatke, ali blage mirise, Idôle mi se odmah svidio. Bila je to definitivno ljubav na prvi njuh! Ruže, bergamot i jasmin čine ga izuzetno raskošnim, a istovremeno nježnim, laganim i svježim. Nanijela sam ga ujutro i osjetila sam ga do kasnih večernjih sati pa sam jedva dočekala jutro da ga ponovo nanesem. Elegancija, zavodljivost, svježina... Sve to mogla sam namirisati cijeli dan!

Parfem idealno nadopunjuje i elegantna bočica, jedna od najtanjih na svijetu što definitivno potvrđuje da je Idôle unikat. Opisuju ga mirisom ženstvenosti i samopouzdanja, a priznajem da je takav dojam ostavio i na mene. I to sa samo jednim kratkim prskanjem. Definitivno je postao moj broj jedan!

Loredana: Kao osoba koja više cijeni minimalizam, ambalaža parfema me osvojila na prvu - ova mirisna rapsodija dolazi u elegantnoj staklenoj bočici sa zlatnim poklopcem, a uz to je lagana i jednostavna za korištenje. Uz to, njezin je minimalizam predstavljen kao predmet otporan na prolaznu modu i trendove.

Radi se o cvjetnom parfemu u kojem dominira miris ruže, jasmina, pačulija, mošusa i Chypre akorda. Samo sam 'jednim' prskanjem uspjela zamirisati cijelu redakciju, ali nitko se nije bunio - miris je zaista poseban i ugodan, a na svojoj sam ga koži osjećala i dan poslije.

Parfem je dostupan u svim Muller i Douglas parfumerijama u ambalažama od 25, 50 i 75 ml pa tako i cijene variraju između 415,37 i 775,96 kuna. Preporučila bih ga svim ženama koje i inače više vole cvjetne mirisne note, ali i svim trendsetericama koje će osobito razveseliti ova 'instagramska' ambalaža. U mom je mirisnom kutku Idôle dobio počasno mjesto i s veseljem ću ga nastaviti koristiti!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr