Isprobala sam pekmez i ulje za ubrzano tamnjenje na bazi oraha spravljene prema stogodišnjoj formuli. Ovo me je iznenadilo

Privatni album/Olja Runjić
Vidi originalni članak
  • Proizvodi za ubrzano tamnjenje su uvijek dobrodošli gosti u mojoj beauty kolekciji i svakog ljeta testiram neki novi
  • Ovog sam ljeta odlučila isprobati novu Biobazinu liniju 'Orahol' koja je rađena po recepturi iz 1918. godine
  • Inspirirana je stogodišnjom formulom za brončani ten, bestsellerom tridesetih godina prošlog stoljeća, a možeš ju isprobati u obliku pekmeza ili ulja

Ljeto je stiglo, godišnji još nije na vidiku, haljine su sve kraće, a moje su noge i dalje bijele. Kako bih ih barem malo osunčala, koristim svaki slobodan trenutak za izležavanje na terasi. Kako to može potrajati, koristim i male pomagače u obliku ulja i pekmeza za ubrzano tamnjenje. Ovoga sam ljeta odlučila isprobati nove proizvode iz Biobazine linije  - Orahol zlatno orahovo ulje i Pekmez za brončani ten. 

Zlatno ulje

Ova je kolekcija rađena po originalnoj recepturi iz 1918. godine, inspirirana stogodišnjom formulom brončanog tena, bestsellera tridesetih godina prošlog stoljeća uz pomoć kojeg su i naše bake otkrile ljepotu prirodne preplanulosti. U to je vrijeme postojalo samo ulje, a sada su farmaceuti Biobaze osmislili pekmez i ulje kako bi i mi imali priliku isprobati čarobno djelovanje oraha na koži. Dok je original rađen iz tinkture usplođa i bio smeđe boje, ova je kolekcija rađena od zlatnog orahovog ulja. 

Prije i nakon 3 dana sunčanja po cca. sat vremena

Pekmez dolazi u bijeloj posudici od 140 mL sa zlatno-crnim detaljima i izvrsnog je mirisa. Lako je maziv, ne ostavlja tragove na odjeći ili ručniku, a što je najbitnije - brzo se upija u kožu. Sadrži najbolje dijelove domaćeg oraha koji su osobito dobri za našu kožu - ulje ploda, ekstrakt usplođa i lista. Orah u prirodnoj uljnoj bazi i maslacima blagotvorno djeluje na kožu i potiče njezinu prirodnu preplanulost. Nanosi se na čistu kožu, ali nema zaštitni faktor pa ga nemoj zaboraviti nanijeti prije sunčanja. Cijena ovog pekmeza iznosi 89,90 kn. 

Koža je tako glatka

Ulje dolazi u bočici od 200 mL i ima mali otvor za praktično doziranje. Zlatno ulje oraha u kombinaciji s devet visokovrijednih ulja pruža koži svileni osjećaj mekoće i pritom je potiče na postizanje prirodno brončanog tena. Ulje je umjereno suho, vrlo se lako nanosi i također brzo upija u kožu. Ne ostavlja neugodni masni trag, kožu čini glatkom i hidratiziranom, ali također ne zamjenjuje zaštitni faktor. Cijena mu je 99,90 kn i vrijedi svake lipe. 

Rezultati su brzo vidljivi

Rezultati su vidljivi već nakon prvog sunčanja, a u tjedan dana moje su noge poprimile lijepu brončanu boju. Postizanje tena ovisi, naravno, i o vremenu koje provodiš na suncu, a rezultati su tim bolji što se duže sunčaš. Ja sam uspjela uhvatiti svaki dan oko sat vremena sunca, ali onog jutarnjeg - za dobar ten ipak ne želim riskirati opekline. Kombinaciju ova dva proizvoda ću i dalje nastaviti koristiti, a uskoro, nadam se, i na našoj lijepoj obali.

Prije i tjedan dana nakon korištenja ulja i pekmeza

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr