Isprobala sam novu micelarnu vodu o kojoj svi pričaju - provjeri kako mi se svidjela

miss7
Vidi originalni članak
  • Micelarna je voda brz, ugodan i učinkovit proizvod za čišćenje lica i uklanjanje šminke 
  • Njenu dobrobit kod čišćenja kože prve su prepoznale Francuskinje, a danas se koristi diljem svijeta
  • Novinarka miss7 isprobala je novu micelarnu vodu Simple kind to skin i opisala svoje dojmove

Micelarna voda za čišćenje lica jedna je od najuspješnijih i najpraktičnijih beauty inovacija posljednjih nekoliko godina. Iako je među ženama diljem svijeta postala hit tijekom 2015. godine, moć micelarne vode otkrivena je davne 1913. godine u Francuskoj. Danas je popularni dio ženskoga kozmetičkog ormarića i neizostavan korak u svakoj beauty rutini.

Moć micelarne vode

U čemu je tajna micelarne vode? Ova moćna tekućina sastoji se od termalne vode i micela, odnosno sićušnih kuglica koje čine uljne molekule, a koje istodobno čiste prljavštinu s lica i njeguju. Pritom štite i ne isušuju kožu, a s druge su strane dovoljno snažne da uklone sve nečistoće. Zbog toga se mogu koristiti kao sredstva za skidanje šminke, čišćenje lica ili hidrataciju.

Složit ćemo se s tim da do micelarne vode nismo znali da se makeup može skinuti toliko brzo i učinkovito, a dodatan plus je to da manje iritira kožu od drugih proizvoda namijenjenih čišćenju lica. Zato ne čudi da me vijest o novoj micelarnoj vodi na domaćem tržištu u potpunosti oduševila. Naime, posljednjih se nekoliko dana na svakom koraku šuška o popularnom britanskom brendu za njegu lica Simple, čiji se proizvodi napokon mogu pronaći i na policama u Hrvatskoj. Isprobala sam njihovu micelarnu vodu za čišćenje lica koju svi već naveliko hvale, a u nastavku provjeri kako mi se svidjela.

Iskustvo iz prve ruke

Micelarna voda Simple kind to skin dolazi u lijepom i prozračnom pakiranju, ima ugodan, ali nenametljiv miris, ne sadrži umjetna bojila i umjetne mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse. Namijenjena je osjetljivoj koži, ali je i dalje dovoljno snažna da ukloni svaki mogući trag šminke i nečistoće s lica u samo nekoliko poteza s jednom natopljenom blazinicom. Formula je osmišljena tako da osigurava brzo, no nježno uklanjanje šminke i istodobno blago čišćenje lica.

Koža nakon korištenja ostaje čista i nježna, ne pecka i ne zateže te nema potrebe za dodatnim ispiranjem. Drugim riječima, lice je nakon čišćenja spremno za nanošenje hidratantne kreme i sigurna sam da je u potpunosti čisto. Ova provjereno dobra micelarna voda za čišćenje lica dostupna je u BIPA i dm poslovnicama te u bolje opremljenim supermarketima, a možeš je pronaći u pakiranjima od 400 ml, 200 ml i 50 ml. 

Nježno prema tebi, nježno prema drugima

Simple vjeruje kako svi možemo biti nježni prvenstveno prema sebi i svojoj koži, a onda i prema drugim ljudima, životinjama i planetu. Tako se podjednako brine o tome što stavlja u svoje proizvode, ali i o onome što ne stavlja u njih. Osim jednostavne i nježne rutine za njegu lica, brend Simple donosi pozitivne promjene u očuvanju okoliša pa tako osigurava da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje udio plastike u ambalaži te koristi recikliranu plastiku.

Pa ako se pitaš zašto boce u kojima se nalazi micelarna voda izgledaju sivkasto, odgovor se nalazi upravo u reciklaži. Naime, sva se pakiranja proizvode od 100% reciklirane plastike, pa zbog toga poprimaju sivkastu nijansu. Divno, zar ne?

Želiš li i ti isprobati ovu genijalnu micelarnu vodu, ali i druge Simple proizvode za njegu licu, sudjeluj u nagradnom natječaju i proširi val nježnosti! Nagrađujemo 3 sretnice divnim poklon paketom Simple proizvoda. Sve što trebaš napraviti je poslati nam svoju inspirativnu poruku, odnosno citat koji će se ujedno naći u galeriji inspirativnih poruka, a možeš ga i podijeliti na društvenim mrežama!

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr