Isprobala sam kultni sprej koji obećava sjajniju, glatku kosu i frizuru koja traje danima

Privatna arhiva Foto: privatna arhiva
Vidi originalni članak
  • Čim je legendarni Color Wow Dream Coat Supernatural sprej stigao u dm, morala sam ga isprobati
  • On obećava sjajnu i mekanu kosu, bez neželjenih kovrča i bez otežavanja, te frizuru koja traje danima
  • Kakve rezultate sam ja postigla i vrijedi li kupiti ovaj proizvod, otkrij u mojoj recenziji u nastavku
  • Pročitaj više: Internet voli ovaj podcijenjeni sastojak koji hrani, omekšava i daje kosi sjaj

Color Wow Dream Coat je br. 1 tretman u svijetu protiv neželjenih kovrča i tko god provodi vrijeme na društvenim mrežama, sigurno je nekad naletio na njega. Ovaj revolucionarni sprej štiti našu kosu od frizza, čak i kada je razina vlage u zraku na vrhuncu. Njegova jedinstvena formula stvara nevidljivi omotač oko svake vlasi i tako nam pomaže da postignemo rezultate dostojne frizerskog salona. Također, uz ovaj sprej, frizura traje puno dulje nego inače. No, je li on zaista tako dobar?

Beauty Svi pričaju o kosi Nicole Kidman! Nisu ekstenzije, za zamamni volumen zaslužan je jedan novi proizvod

Color Wow Dream Coat je moćan sprej za kosu koji obavlja više zadaća

Formula se aktivira toplinom te štiti vrlo poroznu i obojenu kosu zatvarajući kutikule svakog pramena. On ne samo da štiti kosu, već ju i njeguje sastojcima poput ekstrakta nevena. Dream Coat sprej povećava elastičnost i sjaj svake vlasi te koristi revolucionarnu tehnologiju polimera koja je lagana poput pera i neće otežati kosu niti ju ostaviti masnom. Kada se aktivira toplinom sušila za kosu, uz nježnu napetost četke, Dream Coat stvara nevidljivi, hidrofobni sloj oko svake vlasi koji odbija vlagu. Ova napredna formula protiv kovrčanja ostavlja kosu super sjajnom i ultra glatkom, s rezultatima koji traju tri do četiri šamponiranja nakon jednog nanošenja. U sve ove tvrdnje sam se morala i sama uvjeriti.

Beauty Želiš kreirati najzaglađeniju frizuru ikad? Ovaj stick će s lakoćom ukrotiti svaku baby vlas

Kako sam koristila ovaj kultni proizvod?

Čim je stigao u dm, nisam gubila vrijeme, sjela sam u auto i odvezla se do prve drogerije kako bih kupila jednu bočicu za sebe. Moram priznati da je i to bio izazov jer sam ga pronašla tek u drugom dm-u, i to posljednji na polici. Prije nego što nastavim, dobro je znati da je moja kosa prirodno kovrčava i prilično mi je izazovno kreirati fen frizuru koja će trajati. Također, kosa mi je tanka i suha pa je dodatna doza sjaja nešto čemu uvijek težim.

Beauty U drogerije su stigle nove boje za kosu u čak 25 nijansi, po cijeni od samo 4,20 eura!

Korištenje Dream Coat spreja je jednostavno. Nakon što sam kosu oprala šamponom, nanijela masku za kosu, isprala ju i prosušila kosu ručnikom, podijelila sam ju na jednake dijelove. Potom sam, na još uvijek vlažnu kosu, ravnomjerno raspršila Dream Coat sprej na svaki dio te nisam nanosila nijedan drugi proizvod poslije njega. Nakon toga sam kosu osušila okruglom četkom i fenom. Ovaj korak je vrlo važan jer je toplinska aktivacija formule, uz nježno zatezanje četkom, neophodna za postizanje najboljih rezultata.

Beauty 9 proizvoda za njegu kose PRIJE šamponiranja zbog kojih vrijedi uključiti dodatni korak u rutinu

Kakav dojam je ovaj proizvod ostavio na mene?

Odmah sam primijetila promjenu. Kosa mi je bila sjajnija i puno glatkija i mekša na dodir - moram napomenuti da je ovo primijetio i moj partner, stoga nisam umislila. Inače imam naviku prati i sušiti kosu navečer, a kako sam ju ošišala do ramena, čim se ujutro probudim, najkraći pramenovi uz vrat su već nakovrčani. Nikad mi ništa nije pomoglo riješiti ovaj problem, sve do Dream Coat spreja.

Ujutro, kad sam se probudila, kosa mi je bila samo malo neuredna od spavanja, ali ništa što brzo češljanje nije moglo popraviti. Obično ne mogu popraviti frizuru bez pomoći topline fena, tako da me ova činjenica jako razveselila jer mi skraćuje vrijeme spremanja. Također, vlaga mi nije pokvarila frizuru tijekom dana, a s obzirom na to da sam prirodno kovrčava to je ogroman plus. Mlada kosa je i dalje mjestimično provirila, no to mi ne smeta jer se veselim novim vlasima. Jedini potencijalni nedostatak je količina proizvoda koju je potrebno nanijeti za postizanje ovih rezultata, a to je dosta. Treba nanijeti izdašnu količinu i natopiti kosu sprejem prije nego što ju osušiš četkom i fenom.

Beauty Imaš obojenu kosu? Frizeri te mole da ovaj proizvod uključiš u rutinu njege kod kuće

Ali, s druge strane, ne moraš se bojati da ćeš pretjerati jer on ne otežava kosu niti ju masti - ni najmanje! Sve dok djeluje, meni osobno ovo nije preveliki problem. To je proizvod koji bih svakako preporučila i koji neće tako skoro sići s moje kupaonske police. Već se veselim isprobati i verziju namijenjenu kovrčavoj kosi koja je stigla u Bipu!

Posjeti Miss7.24sata.hr