Ispletite pletenice prema svom horoskopskom znaku

Getty Images
Za pripadnice "kraljevskog" znaka idelana je pletenica kruna, dok ribama najbolje pristaje - riblja kost!
Vidi originalni članak

Možda će vam na prvi pogled djelovati nepovezano, ali frizura koju nosite i te kako ima veze s vašim karakterom. Bilo da ste rođeni u vatrenom, vodenom, zračnom ili zemljanom znaku, svakoj od vas namijenjena je baš određena pletenica.

Ovan – dvostruka riblja kost


S obzirom na vaš odvažni karakter, ne smeta vam kada se svi okreću za vama. Ova pletenica to će vam sigurno omogućiti, a praktična je i za trening, izlazak, te čak i spavanje.

Bik – ispletena punđa


Vaša suzdržanost čini vas savršenom kandidatkinjom za ispletenu punđu. Ova frizura podjednako je praktična i lijepa. Ne brinite se oko pramenova koji bi vam mogli ispadati sa strane, jer će ih pletenica sve držati na mjestu.

Blizanci – ispletene kikice


Naravno da je vama namijenjena “dvostruka” frizura – u skladu s vašom pomalo dvostrukom ličnošću. Osim toga, ovaj mladenački look zadovoljit će vaš radoznali karakter. Kečkice možete isplesti na različite načine – kao običnu pletenicu, ili riblju kost.

Rak – “jastog” pletenica


Baš kao i vaš karakter, i ovaj look karakteriziraju brojne kontadiktornosti: istovremeno je elegantan i složen, a ujedno i boemski i opušten. Ovu frizuru još ćete lakše napraviti ako vam kosa nije svježe oprana.

Lav – kruna pletenica


Ništa manje ne bismo ni očekivali od “kraljevskog” znaka! Također, ovdje vrijedi pravilo – što veće, to bolje. Oversized pletenice djelovat će super chic na dugoj kosi i kvalificirat će vas za titulu trendseterice.

Djevica – “milkmaid” pletenica


Ova pletenica djeluje slatko, ali i čini da izgledate ozbiljno i odlučno. Za nehajni imidž, ostavite sprijeda neka visi nekoliko pramenčića i tako dodatno uokviruje lice i ističe oči.

Vaga – kružna pletenica


Vaš znak je kralj ravnoteže, a kružna pletenica predstavlja savršen balans i izgleda sređeno iz svakog kuta gledanja. Ako imate kosu obojenu u neku ekstravagantnu boju, ova frizura još će vam bolje stajati.

Škorpion – sitne pletenice


Morate uvijek biti spremni za pokret, stoga su sitne pletenice idealno rješenje za vas. Ako imate svijetle i tamne pramenove, ovakva frizura savršeno će istaknuti sve nijanse vaše kose.

Strijelac – "Katniss" pletenica


Inspiriran frizurom glavne heroine filma “Igre gladi”, ovaj look napravit ćete tako što ćete običnu francusku pletenicu prebaciti oko glave, tako da vam njezin kraj pada preko ramena.

Jarac – pletenica-ljestve


Djevojke rođene u znaku Jarca uvijek streme ka vrhu, stoga će ovakva pletenica simbolizirati vaš put ka uspjehu. Osim toga, vaša upornost pomoći će vam da savladate svaki DIY tutorijal.

Vodenjak – slap pletenica


Vodenjak i slap – kakav logičan spoj! Kako vaš znak karakterizira jak intelekt, ova pletenica još će više to naglasiti, jer praktički obavija vaš mozak.

Ribe – riblja kost


Još jedna očekivana kombinacija. Kako se dvije Ribe u vašem znaku često razilaze u različitim smjerovima, ova frizura pomoći će vam da uvijek ostanete na istom putu.

Posjeti Miss7.24sata.hr