Idućih pet dana mirno spavajte: Trikovi za savršenu frizuru

Goran Čižmešija
Ovaj radni tjedan pamtit ćete kao jedan od najmanje stresnih. Ako ništa drugo, barem se nećete brinuti oko frizure...
Vidi originalni članak

Zamislite ovu situaciju: Idućih pet dana ne morate razmišljati o frizuri jer je vaša kosa u najboljoj fazi ikad. Točka. Nema dalje. To je cijela maštarija. Ne treba vam ništa više, zar ne?

Imamo odlične vijesti, mašta upravo postaje stvarnost! 

Naime, pronašli smo čak pet genijalnih (i nevjerojatno jednostavnih) večernjih tutorijala zbog kojih ćete svakoga jutra izgledati kao da ste upravo izašli iz omiljenog frizerskog salona:

Romantični valovi

Brojka od preko 21 milijuna pregleda govori sama za sebe. Jednostavnije i ljepše valove teško ćete postići bilo kojim drugim postupkom...

Ravna kosa bez muke

Ravnanje kose nikada nije bilo jednostavnije, a najviše će vas razveseliti činjenica da vam za ovaj postupak nije potrebna pegla!

Guste lokne

Za ovaj trik većina žena već zna ali nije na odmet prisjetiti ga se još jednom. Sve što vam je potrebno je nekoliko gumica za kosu ili ukosnica i nekoliko minuta vremena.

Lagano uvijena kosa

Ova frizura idealna je za sve klasičarke a jednako će dobro izgledati za poslovne prilike kao i one nešto svečanije ili pak ispijanje popodnevne kave u društvu najboljih prijateljica.

Čarape kao glavni pomagač

Da, dobro ste pročitali. Ne trebaju vam stilizatori kose poput figara ili pegle. Sve što vam je potrebno skriva se u vašoj ladici s donjim rubljem...

Posjeti Miss7.24sata.hr