Hrvatice ga obožavaju, ovaj savršen korektor posvuda je rasprodan!

miss7
Naravno, i ja sam jedna od onih Hrvatica koje ga obožavaju i pritom očajavaju jer se trenutno nigdje ne može kupiti. Naime, čim se pojavi naprosto PLANE s polica
Vidi originalni članak

Jedan od kultnih drogerijskih korektora je napokon došao u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci! Maybelline Eraser Eye korektor nema širok spektar nijansi, fancy pakiranje ili suluda obećanja, a ipak - obožavaju ga žene svih dobi i tonova kože. Njegov spužvasti aplikator omogućava jednostavno apliciranje proizvoda, sadrži goji bobice i Haloxyl, anti age sastojak koji pomaže u posvjetljivanju podočnjaka. Iako ga upotrebljavam već godinama (i nabavljam vani, nekad i teškom mukom!), toliko je dobar da zaslužuje i jednu od ovih "kratkih recenzija"!

Ovaj korektor ima gušću teksturu, ali je u stvari više na dewy stranu i divno se razmazuje. Odlično pokriva podočnjake i može se nositi samostalno na koži, bez da se primjećuju rubovi ili drugačija tekstura - upravo to je i njegova najveća prednost, jer je savršen sa i bez pudera. Koristim nijansu "Light" koja ima žućkasti podton i odlično funkcionira zimi i ljeti, bilo da sam zbilja svijetla ili tamna. Pitaš li se isušuje li - ne. No s druge strane, niti primjećujem da pomaže u popravljanju cjelokupnog izgleda podočnjaka, što se tiče boje i podbuhlosti. Ne pokriva mi podočnjake do kraja, ali se s njim osjećam fantastično sigurno i radije ga nosim nego ijedan puder.

MAKE UP Probala sam kontroverzni puder o kojem priča cijeli svijet

Cijena korektora je 66,90 kn i možeš ga kupiti u Mülleru. Hoću li ga kupiti opet? DA, uvijek imam barem jedan ovaj korektor u zalihi. Vjerujte mi, fenomenalan je!

Ocjena: 5/5

Posjeti Miss7.24sata.hr