Hoće li se uskoro nositi šljokice preko CIJELOG lica?

Getty Images
Pozor! Pozor! Neobičan trend na vidiku! Ni u najluđim snovima niste pomislili da će make up kombinacije otići ovako daleko
Vidi originalni članak

Vizažistice (samouke ili profesionalne) su davnih dana otkrile kako su društvene mreže najbolji način samopromocije. No, jednako tako su shvatile kako ništa obično i već viđeno ne prolazi dobro kod zahtjevne publike. Traži se nešto novo, neviđeno i po mogućnosti - bizarno... Uz sve to, blagdani su sve bliže...

Jednostavnom računicom, nakon što zbrojite dva i dva, shvatit ćete da je upravo ovo doba godine najplodnije za stvaranje potencijalnih budućih (bizarnih) trendova.

Vjerojatno se upravo tom mišlju vodila i beauty blogerica Katie Butt kada je na svom Instagramu objavila make up tutorial za lice potpuno prekriveno šljokicama.

Ovime je pomaknula granice "šljokičastog looka" i obožavane svjetlucave čestice koristila za svaki milimetar svoga lica. Konturiranje, uređivanje obrva, rumenilo, ruž... Ma, apsolutno sve je blještavo!

Ako izuzmemo Noć vještica i maskenbal, nismo sigurni postoji li još koja prilika u kojoj biste mogli iskoristiti znanje koje ste stekli ovo znanje, ali znate kako kažu - od viška (znanja) glava ne boli!

Posjeti Miss7.24sata.hr