Hit muške frizure za ovu sezonu

Iako muškarci, odnosno muške frizure, nisu toliko podložne promjenama kao ženske frizure, možemo reći da se ove sezone ipak vidi iskorak u odnosu na prethodnu.
Vidi originalni članak

Muške frizure temeljene su na inovativnim tehnikama šišanja koje omogućuje preinake, odnosno jedno šišanje pruža više varijanti i može se uklopiti u više stilova. Muške frizure dodatno se mogu naglasiti različitim styling proizvodima dizajniranim posebno za muškarce, ali i recimo bradom koja može dodatno naglasiti pojedini stilski smjer, istaknuti crte lica ili pak prekriti sitne nepravilnosti. Najzanimljivije je što je dopušteno gotovo sve  a najvažnije je naglasiti individualnost, svoj osobni stil, koji ove sezone ima najveću vrijednost.

Bitna promjena koju očekujemo ove sezone je styling odnosno igranje s kosom na način da od jedne frizure možemo načiniti još mnogo nosivih varijanti, ali ipak jednostavno oblikovanje je na prvom mjestu. U tom smjeru ide i Schwarzkopf Professional kolekcija muških frizura.

Prvi look u kojem imamo laganu diskonekciju u području strana dok zadržavamo vrlo uredan i istaknut profil, težište frizure preusmjereno je na prednji dio šiški, što nam omogućava razne transformacije frizura: od uredno isfenirane s volumenom do opuštene i kovrčave kose.

Vrlo efektan detalj u šiškama postignut je pomoću svjetlije boje i stvara jedan vrlo moderan i istaknut efekt sjene u kosi. Prvi look omogućuje zaglađenu frizuru, blago prema unatrag koja podsjeća na frizure prošlog stoljeća. Osim toga, gornji sloj vrlo je fleksibilan i može biti dječački razbarušen, ili pak s razdjeljkom na jednu stranu za sofisticirani izgled koji ćete razbiti smjelim stylingom.

I kod duže kose potrebno je jako dobro šišanje kako bi frizura dobila moderan utisak. Unutarnji dijelovi trebali bi biti stepenasto pošišani kako bi se izbjeglo širenje kose i efekt kacige na glavi. Duga kosa može biti jako interesantna jer omogućuje transformacije frizura.

Vrlo je bitan dobar i kvalitetan proizvod koji će vam omogućiti da kosa dobije zanimljiv izgled. Za neformalne prilike potrudite se da kosa djeluje opušteno uz pomoć laganih voskova ili krema dok za poslovne sastanke, malo obuzdajte kosu i izbjegavajte drastično isticanje asimetrije.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr