Hidratantni puder o kojem svi pričaju: hijaluronska i poliglutaminska kiselina samo su neki od sastojaka

Instagram @mathildegoehler
Vidi originalni članak
  • Revolucionarni puder s dva moćna sastojka - Vieve Skin Nova Complexion Balm sadrži hijaluronsku, ali i poliglutaminsku kiselinu koja je čak 4 puta učinkovitija u hidrataciji
  • Ovaj proizvod je više od pudera - to je tretman za njegu kože!
  • Vieve Skin Nova Complexion Balm je veganski i cruelty-free tekući puder koji dolazi u 20 nijansi
  • Pročitaj više: Tražiš savršenu olovku za puniji izgled usana? Ova te neće razočarati!

Tražiš li puder koji ne samo da pruža besprijekorno prekrivanje, već i njeguje kožu? Vieve Skin Nova Complexion Balm inovativni proizvod zaludio je beauty insajdere jer kombinira najbolje od njege kože i šminke u jednoj luksuznoj formuli. Tajna ovog tekućeg pudera ​​leži u snažnoj mješavini sastojaka za njegu kože. Dvije istaknute komponente su hijaluronska kiselina i poliglutaminska kiselina, obje poznate po svojim iznimnim hidratantnim svojstvima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli VIEVE (@vievemuse)

Beauty S 29.000 ocjena od 5 zvjezdica, ova krema s retinolom postala je hit! I košta samo 14 eura

Hijaluronska kiselina je hidratantni superheroj

Hijaluronska kiselina je snažan sastojak koji može zadržati vodu do 1000 puta veću od svoje težine. Ovo nevjerojatno svojstvo omogućuje joj da zapuni kožu i učinkovito ju hidratizira. Štoviše, hijaluronska kiselina igra ključnu ulogu u smanjenju pojave finih linija i bora, pridonoseći glatkom i mladenačkom tenu. Intenzivno vlaži kožu i tako pomaže u stvaranju podatnog i blistavog tena koji izgleda i djeluje zdravije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli VIEVE (@vievemuse)

Beauty Trending! Tekući puder s niacinamidom za "airbrushed" efekt i njegu kože lica

Poliglutaminska kiselina pravi je magnet za vlagu

Poliglutaminska kiselina podiže hidrataciju na još višu razinu, nadmašujući čak i impresivne mogućnosti hijaluronske kiseline. Ovaj nevjerojatni sastojak može zadržati četiri puta više vlage od svog dvojnika, što ga čini pravim magnetom za vlagu. Osim svojih vrhunskih hidratantnih svojstava, poliglutaminska kiselina smanjuje vidljivost pora, stvarajući glatkiju teksturu kože. Ono što je možda najvažnije, pomaže ojačati prirodnu barijeru kože, promičući dugotrajnu hidrataciju i štiteći ju od agresora iz okoliša.

Beauty ​​Ako je i tvojoj koži potrebna utjeha, ovi hidratantni puderi za suhu kožu bit će ti novi najbolji prijatelji

Vieve Skin Nova Complexion Balm sadrži još sastojaka koji vole kožu

Vieve Skin Nova Complexion Balm prepun je i drugih korisnih sastojaka koji poboljšavaju izgled i zdravlje kože. Niacinamid je uključen kako bi ujednačio ten i dao mu blistaviji izgled. Formula također sadrži ekstrakt Orfejevog cvijeta koji potiče pomlađivanje i čvrstoću kože te pomaže u održavanju mladolikog izgleda. Za one s osjetljivom kožom, Resurrection Plant Complex pruža umirujuća i utješna svojstva. Naposljetku, aminokiseline kolagena uključene u formulu, zatežu i zaglađuju kožu te pridonose ljepšoj teksturi.

Beauty U drogerije je stigao najnoviji serum puder koji je savršen za reset kože i prekrivanje nesavršenosti

Zašto odabrati Vieve Skin Nova Complexion Balm?

Ovaj inovativni puder je sveobuhvatno beauty rješenje koje nadilazi puko prekrivanje. S 20 dostupnih fleksibilnih nijansi, Vieve Skin Nova Complexion Balm osigurava savršeno podudaranje s kožom svake korisnice. Razinu prekrivanja moguće je nadograditi, što olakšava prilagodbu individualnim preferencijama i potrebama svake makeup entuzijastice. Štoviše, veganska i cruelty-free formula usklađena je s etičkim standardima ljepote. Ono što je možda najvažnije, ova podloga njeguje i poboljšava stanje kože tijekom vremena.

Beauty 3 beauty tretmana koja nikad ne bi trebala raditi sama kod kuće - a jedan sigurno radiš!

Beauty brend Vieve je više od samih beauty proizvoda

Vieve je brend koji je osnovala vizažistica Jamie GeneVieve i predstavlja osnaživanje i samopouzdanje. Samo ime znači "puno života", što odražava misiju brenda da inspirira i podigne svoje korisnike. Vieve Skin Nova Complexion Balm također je više od pudera - to je prerušeni tretman za njegu kože. Uvrštavanjem ovog proizvoda u svoju dnevnu rutinu, ne samo da možemo postići besprijekoran ten, već možemo i njegovati svoju kožu svakim nanošenjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli VIEVE (@vievemuse)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli VIEVE (@vievemuse)

Doživi snagu hijaluronske kiseline, poliglutaminske kiseline i niza drugih sastojaka koji vole kožu. Vieve Skin Nova Complexion Balm možeš naručiti putem linka, po cijeni od 38,42 eura, i otkriti zašto se o njemu toliko priča u svijetu ljepote!

Beauty Ako ovaj jedan proizvod ne uključiš u svoju skincare rutinu u 20-ima, mogla bi požaliti kasnije

Posjeti Miss7.24sata.hr