Gwyneth Paltrow otvara frizerski salon u Londonu

Guliver Image/Getty Images
Oscarovka Gwyneth Paltrow uvijek ima besprijekornu frizuru, a sada je odlučila svoje partnerstvo s frizerskim salonima Blo prenijeti i u London.
Vidi originalni članak

Ovog ljeta je Gwyneth Paltrow postala dio Blo tima te se smatra kako će ona ponuditi novi kreativni zanos popularnom lancu salona. Blisko surađuje s investitoricom Irinom Squire i svojim omiljenim frizerom Davidom Babaiijem. Jedan od britanskih Blo salona bit će otvoren u londonskom Covent Gardenu, a šuška se da će raditi čak sedam dana u tjednu.

"Blo je brend koji Londonu očajnički treba! Frizerski saloni u kojima se samo fenira doživljavaju procvat, a dolaskom u centar Londona bit ćemo u mogućnosti pružiti londonskim ljepoticama tretman kakav imaju zvijezde s A liste. Strašno sam uzbuđena!", izjavila je Irina.

Gwyneth Paltrow je Oscara dobila za ulogu u filmu 'Zaljubljeni Shakespeare', a poznata je i kao osoba koja je uspjela unovčiti svoj stil života. Glumica je nažalost poznata i kao jedna od najomraženijih zvijezda u Hollywoodu, prije svega zbog svojih ponekad militantnih stavova o prehrani, odgoju djece i načinu života.

Posjeti Miss7.24sata.hr