Gwyneth i Hugo Boss udružili snage

Gwyneth Paltrow, poznata glumica, spisateljica i modna ikona, postala je zaštitno lice mirisa Boss Nuit Pour Femme.
Vidi originalni članak

Boss Nuit Pour Femme je sofisticiran miris inspiriran malom crnom haljinom – modnim klasikom koji svaka žena mora imati u svom ormaru. Upravo zato je Gwyneth idealno zaštitno lice pošto je njena ljepota klasična i suvremena istovremeno, baš poput male crne haljine. Miris je suvremena kompozicija iskričavih gornjih nota i cvjetnih mirisa.

Boss mirisi su simbol uspješnih žena, stoga je ovaj miris namijenjen organiziranim, ambicioznim, elegantnim i sofisticiranim damama koje imaju izražen i jasno definiran stil, koje se ne boje svoje snage, ali niti senzualnosti. Oscarovka Gwyneth Paltrow je stoga savršena ambasadorica ovog mirisa, jer je glumica, pjevačica, lifestyle i modna ikona, ali i majka te supruga rock zvijezde koja uspijeva sačuvati svoju intimu.

“Bila sam počašćena I veoma sretna što su me odabrali za zaštitno lice ovog mirisa. Za mene Boss žena je odlučna, ambiciozna I zna što želi, ali balansira između svoje snage I ženstvenosti u isto vrijeme. Tim karakteristikama težim u svom privatnom životu” izjavila je Gwyneth. “Oduševljeni smo suradnjom s Gwyneth koja je ikona ženskog uspjeha, baš kao I naš novi miris koji je idealan za večernje izlaske” kažu u Bossu.

Miris u gornjim notama ima bijelu breskvu i aldehidne akorde za iskričav prvi dojam. U srcu mirisa su jasmin I ljubičica za senzualnu mekoću, dok bazu mirisa čine zavodljive tople note drveta I sandalovine. Miris je na našem tržištu dostupan u pakiranjima od 35, 50 i 75 ml, po cijeni od 375, 539 i 699 kn.

Posjeti Miss7.24sata.hr