Glow Recipe ima novi proizvod za usne - hranjivi balzam s ekstraktom šljive!

Glow Recipe Foto: glowrecipe.com. Glow Recipe balzam za usne
Vidi originalni članak
  • Poznati beauty brend svoj je najnoviji lansirani proizvod posvetio njezi usana
  • Kao i svaki njihov proizvod do sad, i ovaj je obogaćen ekstraktima voća, ovog puta šljive, baš poput njihove popularne Plum Plump Hyaluronic kreme
  • Hranjivi esktrakt šljive zajedno s hijaluronskom kiselinom iznimno njeguje i hidratizira usne te im daje mekši i puniji izgled

U moru balzama za usne koji im tek površinski pružaju hidrataciju, njegu i sjaj, beauty brend Glow Recipe lansirao je Plum Plump balzam za dubinsku njegu usana, kao i predivan sjaj. Glow Recipe poznat je po svojim hvaljenim proizvodima za njegu lica i tijela, čije su visoko učinkovite formule obogaćene voćem, a zabavna pakiranja prepuna predivnih boja, koje predstavljaju voće koje se u pojedinom proizvodu nalazi.

Najnovije lansirani Glow Recipe proizvod dolazi u nježnoj ljubičastoj boji, a radi se o Plum Plump balzamu za usne, koji njegu usana vodi na višu razinu, a čija je formula bazirana na uspješnoj Plum Plump kremi s hijaluronskom kiselinom, nakon što su iz brenda shvatili kako bi učinkoviti sastojci mogli imati i pozitivne benefite i u pružanju hidratacije i sjaja i usnama.

Plum Plump balzam može se nositi samostalno, kao završni korak za dodatan sjaj i njegu na usnama ili kao početni korak u pripremi usana za nanošenje ostalih makeup proizvoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glow Recipe (@glowrecipe)

U novom Glow Recipe Plum Plump balzamu za usne tako dobijamo hidratizirajuće učinke i sjajan, mekši i puniji izgled usana, koji nije guste teksture, a na usnama ostavlja nježan sjaj u boji. Glavni sastojak Plum Plump balzama svakako je ekstrakt šljive, udružen s hijaluronskom kiselinom i ekstraktima maline koji su bogati antioksidansima.

Mala okrugla staklenka iznimno je praktično pakiranje, posebno za putovanja, a lako ju možemo ubaciti i u torbice koje nosimo svaki dan.

Glow Recipe Plum Plump balzam za usne već je dostupan online, po cijeni od 22,48 eura.

Beauty Obrve više nisu samo lijepo oblikovane, nego i ukrašene - na najnevjerojatnije načine


 

Posjeti Miss7.24sata.hr