Glitter make up za trendseterice

Benoit Peverelli
Na jesenskoj reviji kuće Chanel upečatljiv make up plijenio je jednako pozornosti koliko i odjeća. Glitter na očima je kao stvoren za žene koje se vole istaknuti.
Vidi originalni članak

Kada nam se čini da smo vidjeli sve, Peter Philips nas iznenadi. Kreativni direktor kozmetičkog odjela kuće Chanel je umjesto standardnih lookova poput smokey eyesa i crvenog ruža, kreirao make up pomoću velikih kristala.

Ovo je drugi ovakav, gotovo nenosiv, make up look poznatog vizažista. Prisjetimo se, prošle godine su modeli hrabro koračali obrvama ukrašenim konfetima. Iako make up s revija zna biti dramatičan, već dugo nismo vidjeli ovakav zaokret.

Ako vam se ovaj look sviđa, možete ga napraviti na mnogo umjereniji način. Umjesto komadića kristala i štrasa, možete koristiti proizvode koji sadrže sitne šljokice i glitter. Danas takve proizvode drže sve veće kozmetičke kuće, a teksture su obično takve da se lako prilagođavaju svakodnevnom nošenju.

Za svakodnevni look birajte kremasta sjenila metalik teksture koja će očima dati sjaj bez mnogo truda. Ovakve teksture dobro stoje ženama svih godina, nisu nametljive i stapaju se s prirodnom bojom tena. Za večernje izlaske odaberite make up s nešto izraženijim sjajnim česticama. Glitter tuševi za oči ili pak kremasti glitteri naglasit će vaše kapke u nekoliko poteza.

Više slika iz backstagea i proizvode kojima možete kreirati ovaj look potražite u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr