Genijalno! Dr. Hauschka fluid i tonik za lice te Earth Line anti-age krema mogu biti tvoji!

Vidi originalni članak
  • Naš natječaj Value4Money: beauty je u tijeku što znači da svaki dan dijelimo super nagrade
  • Zašto danas ti ne bi bila sretna dobitnica? 
  • Tri super proizvoda mogu biti tvoja - ti samo trebaš glasati i odgovoriti na jedno pitanje! 

Sigurno već znaš da je u tijeku miss7 nagradni natječaj Value4Money: beauty i da svaki dan cijeli mjesec dijelimo super nagrade. Možda je danas tvoj sretan dan i možda ćeš baš ti osvojiti super paket kozmetike! Ono što treba učiniti jest ovdje glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje! Pogledaj što možeš dobiti!


Earth Line multivitaminska anti-age krema

Ovo je novost je na našem tržištu. Kremu odlikuje posve prirodan sastav potvrđen eko certifikatom. Aktivni sastojci poput aloe vere hidratiziraju kožu, dok vitamini A, C, E i koenzim Q10 kao snažni prirodni antioksidansi intenzivno njeguju kožu i sprječavaju njeno starenje. Anti-age krema potiče obnovu stanica i stvaranje kolagena, kožu trenutačno ostavlja njegovanom i hidratiziranom, a možeš je koristiti kao dnevnu, ali i noćnu kremu. Upotreba: nanesi kremu ujutro i/ili navečer na čistu kožu tako da je nježno utapkaš na lice.

 

Dr. Hauschka Tonik za lice


Ovaj tonik namijenjen je njezi normalne, suhe i osjetljive kože te kože kojoj je potrebna obnova. Kompozicija s bjelodanom, nevenom i dragoljubom uravnotežuje prekomjernu proizvodnju sebuma te nježno umiruje upaljena područja. Dragocjena kompozicija s ljekovitim biljkama iz biodinamičkog uzgoja aktivira metaboličku aktivnost kože, hidratizira je i potiče njezinu prirodnu regeneraciju. Tonik za lice nanosi se nakon redovitog jutarnjeg ili večernjeg čišćenja lica, a može se nanijeti i preko kozmetičkih proizvoda. Ujedno služi i kao odlična podloga dnevnoj kremi jer potiče njezino bolje upijanje i iskoristivost. Ovaj tonik preporučuje se nanijeti nakon brijanja i muškarcima s nadraženom kožom sklonom crvenilu jer će učinkovito smiriti iritaciju kože i pružiti joj osvježenje.

 

Dr. Hauschka Tonirajući fluid

svakom preparatu za njegu pruža individualnu nijansu, a svakom tenu svježu i nježnu preplanulost. Receptura s tonirajućim mineralnim pigmentima, maslinovim uljem i ekstraktima ljekovitih biljaka od bjelodana i hamamelisa stapa se s tonom kože, čime omogućuje izrazito prirodnu nijansu tena. Pritom se ten ne prekriva, već vješto osvježava. Ne sadrži mineralna ulja, silikone, konzervanse i sintetizirane mirise. Kombinira se s dnevnom kremom i dozira se po želji s obzirom na godišnje doba i nijansu kože. Može se koristiti na dva načina, tako da se pomiješa na dlanu s preparatom za dnevnu njegu ili da se na lice i vrat nanese neposredno nakon kreme. Oba načina primjene daju jednak rezultat: svjež i blistav ten te kožu ugodnu na dodir.

Odlična nagrada, zar ne? Zato, požuri, glasuj ovdje i nastoj da bude tvoja! 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr