Essence i Catrice imaju zajedničku kolekciju, izgleda baš primamljivo i dostupna je i kod nas!

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Sestrinski brendovi Essence i Catrice kreirali su zajedničku kolekciju
  • Kolekcijom slave sestrinsku ljubav, a u njoj se nalaze palete sjenila za oči te palete za lice, ali i set kistova
  • Kolekcija je dostupna u Mülleru

Sestrinski brendovi Essence i Catrice vrlo su popularni, u prvom redu zbog dobre kvalitete koju nude po prihvatljivoj cijeni, a sada su ujedinjenim snagama izbacili zajedničku limitiranu kolekciju proizvodaOva kolekcija je ovih dana osvanula na policama poslovnica Müller i odmah smo morale provjeriti što se u njoj nalazi. 

U kolekciji je dostupno čak 8 različitih paleta - 4 palete sjenila za oči te 4 palete za lica (highlighteri, bronzeri i rumenila) koji dolaze iz Catricea, a Essence se pobrinuo za kreiranje 5 kistova za nanošenje šminke koji dolaze u zlatnoj torbici. Sve palete prepoznat ćeš po šarenim pakiranjima i frazom Addicted To u samom imenu. Paleta sjenila za oči Addicted to Berries temelji se na ružičastim i ljubičastim tonovima, Addicted to Spices na crvenkastim i neutralnim tonovima, Addicted to Exotic Fruits namijenjena je svim ljubiteljima nekonvencionalnih boja poput plave i boje senfa. U konačnici, za sve ljubitelje basic boja, sjenila u paleti Addicted to Chocolates pokriva neutralnu paletu boja od bež do crne. Cijena paleta za oči je 84,90 kn, a unutra nalazi po čak 12 sjenila.

Palete za lice također se razlikuju. Addicted To Patisseries sastoji se od vrlo nježnih boja rumenila te highlighter, Addicted To Chai Latte ima nešto upečatljivije roza rumenilo, bronzer te highlighter. Nadalje, Addicted To Sorbets više vuče na breskvaste tonove, a Addicted To Passion Fruit bit će savršena za sve žene koje zaziru od rumenila u ružičastim tonovima te se više vole držati brončanih i zemljanih nijansi čak i na licu. Cijena paleta za lice je 73,90 kn.

U setu od pet kistova nalaze se dva kista za bronzer i rumenilo te tri za oči. Cijene kistova kreću se od 26 do 36 kuna, a cijena torbice za make-up je 42,90 kn. 

Moramo priznati da smo odmah poželjeli neke komade iz ove limitirane edicije. Jesi li ti već isprobala nešto od dostupnih proizvoda?

Posjeti Miss7.24sata.hr