Dyson je lansirao svoje prve proizvode za njegu kose: savršeno će oblikovati i održati postojanost svake frizure

Instagram @llolarosalie
Vidi originalni članak

Proizvodi koje koristimo prije i poslije stiliziranja kose, mogu uljepšati ili pokvariti našu frizuru. Bogato ulje može otežati tanke vlasi i učiniti da naša fen frizura izgleda masno. S druge strane, priprema guste kose laganim leave-in regeneratorom može rezultirati suhom i lomljivom kosom. Nakon revolucije nekada skromnog sušila za kosu lansiranjem Supersonica, 2016. godine, a potom je dvije godine kasnije lansiranjem najpopularnijeg alata za stiliziranje, Airwrap, sada je Dyson kreirao svoje prve proizvode za njegu kose. Želja brenda je bila eliminirati pogrešan odabira formula za naš tip i teksturu kose, kako bismo uvijek mogli imati željenu i dugotrajnu frizuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dyson Beauty (@dysonbeauty)

Beauty 9 proizvoda za njegu kose PRIJE šamponiranja zbog kojih vrijedi uključiti dodatni korak u rutinu

Prvi Dyson proizvodi za njegu kose: Chitosan Pre-Style Cream i Chitosan Post-Styling Serum

Chitosan Pre-Style Cream dolazi u četiri verzije koje su prilagođene različitim tipovima i teksturama kose. Tu je krema za ravnu do valovitu kosu u light i rich verziji te krema za sve tipove kovrča u light i rich verziji. Na primjer, netko s gustom ravnom kosom koristit će Straight to Wavy kremu u rich verziji, dok bi netko s tankom kovrčavom kosom trebao birati Curly to Coily, light verziju kreme. Formula koja iz kreme prelazi u serum pruža postojanost dok istovremeno eliminira nepoželjan frizz i daje mekoću i sjaj kosi. Brend preporučuje nanošenje tri do pet pumpica na vlažnu kosu osušenu ručnikom prije korištenja alata za oblikovanje.

Beauty U dm-u sada možeš naći legendarni Color Wow, br.1 anti-frizz tretman za kosu u svijetu! On ju čini sjajnijom no ikad

Za nakon oblikovanja željene frizure, brend je kreirao Chitosan Post-Styling serum za njezino dodatno učvršćivanje. Formuliran je za sve tipove kose kako bi pružio hidrataciju i štitio frizuru od frizza, tako da kosa ostane mekana i glatka cijeli dan. Također je formuliran s aminokiselinama koje pomažu smanjiti dodatna oštećenja, poput ispucalih vrhova.

Patentirana tehnologija i moćna formula za duplo duže trajanje frizure

Oba proizvoda sadrže hitozan, makromolekulu dobivenu iz gljiva koja pruža fleksibilno učvršćivanje. Uz to, sadrže i patentiranu tehnologiju brenda koja se zove Triodetic i koja pruža laganu strukturu vlasima kako bi se učvrstila frizura bez ikakvog osjećaja krutosti ili otežavanja kose. Bočice imaju dozator s pumpicom i magnetski čep kako bi se uklonili problemi s otvaranjem i zatvaranjem proizvoda, mokrim ili vlažnim rukama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dyson Beauty (@dysonbeauty)

Beauty Imaš obojenu kosu? Frizeri te mole da ovaj proizvod uključiš u rutinu njege kod kuće

Dysonova Chitosan Pre-Style Cream i Chitosan Post-Styling Serum trenutno su dostupni za kupovinu na dyson.com, ali samo u SAD-u i Kanadi. No, nadamo se da ćemo uskoro i mi moći nabaviti svoje primjerke ovih proizvoda koji će se nesumnjivo rasprodati brzinom svjetlosti, kao što se to dogodi svaki put kad ovaj brend lansira novi proizvod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan | Beauty + Fashion Blogger🕊 (@milktea.meg)

Beauty Ne moraš trošiti novac na tretmane za njegu kose kod frizera! Dovoljna su ti 2 proizvoda i ovaj trik s Instagrama

Posjeti Miss7.24sata.hr