Dva načina kako zadržati ljetnu energiju

Avon
Kraći kišoviti dani stižu nam, a sa sjetom se sjećamo godišnjeg odmora i sunčanih dana. Donosimo vam dva načina kako zadržati ljetnu energiju i poboljšati raspoloženje, bez obzira na to što vidite kroz prozor.
Vidi originalni članak

1. Zadržite ljeto u make up-u

Make up i šareni nokti najbolji su ambasadori ljeta, čak i za vrijeme jeseni. Što možete učiniti? Koristite highlighter. Svjetlucave perlice najbolji su odabir jer će naglasiti preplanuli ten i dodati prirodni sjaj koži. Nanesite maskaru i naglasite oči. Treba vam samo nekoliko sekundi, a oči će vam u sekundi postati odmornije. Isprobajte ruževe s voćnim mirisima iz linije Power of shine i sjajila intenzivnih boja. Razmislite o novim lakovima za nokte. Isprobajte nešto novo poput ombrea u boji mente i narančastim tonovima. Finiširajte look mirisom ljeta: bezvremenska Mala crna haljina ili Little Black Dress ili voćni i cvjetni Pur Blanca blush.

2. Zadržite ljetne rituale

Tijekom ljeta budite se ranije kako biste trčali, vozili bickl i role ili se jednostavno uživali u jutarnjoj tišini. Uspjeli ste pronaći vrijeme za seve tijekom dana. Sporo ste hodali kroz park , proveli crijeme u vrhu ili duboko disali i gledali zalazak sunca? Te ritualne unesite u svakodnevni život i zadržite ih tamo. Neka ljeto traje cijelu godinu. Ako imate problema s organiziranjem vremena, zapišite si planove! Nađite prijatelja s kojim ćete ići na bazen, trčati ili vježbati jogu. Pretplatite se na omiljeni magazin i čitajte ga uvečer. Napravite vremena u danu samo za sebe. Stavite fotografije i suvenire s ljetovanja na vidljivo mjesto kako biste se uvijek sjetili lijepih trenutaka nakon napornog dana.

Ovo ljeto skoro će završiti, ali postoji sljedeće! Počnite planirati već danas!

Posjeti Miss7.24sata.hr