Dugo očekivani Pat McGrath highlighteri srušili internet

Pat McGrath Labs
Pribori s highlighterima dolaze u prepoznatljivim vrećicama s potpisom makeup artistice, a proizvodi su u univerzalnim nijansama, kako bi ih mogao koristiti svatko
Vidi originalni članak

Sveti gral highlightera napokon je stigao. Dugo očekivani Skin Fetish 003, koji je najavljen u novoj liniji legendarne makeup artistice Pat McGrath, lansiran je u utorak popodne i u trenu je srušio internet. Pribori s highlighterima trenutno su dostupni u dvije nijanse - zlatna i nude - a obje su univerzalne, kako bi ih mogao koristiti svatko. Dolaze u prepoznatljivom McGrath pakiranju, sa šljokicama, a vrećice sadrže multitasking pigment, highlighter s dvije strane i četku za makeup.

I dok je pribor prvi put upotrijebljen na Valentino reviji prošle veljače, McGrath proizvode već godinama koristi u backstageu, kao svoju malu beauty tajnu.  Proizvodi nisu namijenjeni samo za lice - Pat ih koristi na ramenima, dekolteu...

Sve u svemu , radi se o odličnoj profesionalnoj makeup liniji, a ukoliko nam ne vjerujete, pogledajte video s Instagrama:

Ako i dalje niste uvjereni, možda biste trebali znati da je lansiranje ovih proizvoda srušilo stranicu na tri sata te da je sve rasprodano u 'roku keks'. Ne, ne brinite, proizvodi će biti dostupni od 3. svibnja u odabranim Sephora trgovinama.

Posjeti Miss7.24sata.hr