Dua Lipa toliko dobro nosi svoju novu boju kose da bi te mogla inspirirati na farbanje ove jeseni

Instagram @dualipa / Foto: @elizabethmiiiranda
Vidi originalni članak

Pop senzacija Dua Lipa ponovno je privukla pozornost najnovijom transformacijom svoje kose. Nova boja pjevačice hita "Levitating" ne samo da privlači pozornost, već bi te mogla inspirirati da i ti napraviš hrabru promjenu ove jesenske sezone. Poznata po svojim odvažnim modnim odabirima i stilu koji se stalno razvija, sada je svima pokazala svoju novu boju kose koja je savršena za novu sezonu. Ova bogata crna lijepo nadopunjava njezin ten te dokazuje da ponekad promjena boje kose može potpuno osvježiti naš look.

Beauty Najbolji tretmani za vlasište za ublažavanje suhoće, ljuštenja i svrbeža

Dua Lipa vratila se korijenima

Posjet njezinom rodnom gradu nagnao je Dua Lipu da ponovno dođe u dodir sa svojim korijenima. Nakon godinu dana s kosom boje trešnje, pjevačica se vratila crnoj, a nije slučajnost ni činjenica da se vratila na svoju tamniju stranu baš na vrijeme za nastup koji je imala 17. listopada u The Royal Albert Hallu u Londonu. Nova boja stoji joj očaravajuće.

Beauty Naši poznati frizeri otkrili su nam koje boje za kosu su najtraženije i vladat će beauty scenom

U objavi na Instagramu sljedećeg dana, Dua Lipa je još uvijek bila emotivna zbog koncerta, tijekom kojeg je, između ostaloga, pjevala pjesme sa svog najnovijeg albuma Radical Optimism u pratnji orkestra, a imala je i posebnog gosta, ni više ni manje nego Eltona Johna. “Sinoć sam nastupila u svom rodnom gradu, Londonu, u Royal Albert Hallu. Stojeći usred te sobe, stojeći na ramenima divova koji su tamo nastupali prije mene, energija prošle noći zauvijek će ostati urezana u mom srcu,” napisala je u opisu koji je pratio niz fotografija pjevačice s njezinom upečatljivom, novom bojom kose.

Beauty Kakve frizure su u trendu? Domaći frizeri podijelili su s nama što Hrvatice najčešće biraju

Slijedi li najnovija glazbena era Dua Lipe?

Ovako važna prilika zahtijevala je ozbiljnu beauty promjenu. Dua Lipa je doživjela preobrazbu prošle godine kad je odabrala crvenu boju. To osvježenje poklopilo se s njezinom novom glazbenom erom. Sada, kada se vratila korijenima (prema njezinim vlastitim riječima na Instagramu), čini se kao da bi ova promjena mogla predstavljati zatvaranje tog poglavlja i najavu svega onoga što slijedi na njezinom putu.

Beauty Ovaj kućni tretman ostavlja kosu svilenkasto mekom i zrcalno sjajnom - pogledaj rezultate u videu!

Dua Lipa, čija je prirodna boja tamnije smeđa, u prošlosti se igrala s nekoliko različitih nijansi, uključujući ružičastu i platinasto plavu. Za njezin nastup u Londonu, Peter Lux je stilizirao njezinu crnu kosu u valove nadahnute starim Hollywoodom, s razdjeljkom na strani, što je pridonijelo Dua Lipinom cjelokupnom glamuroznom looku. Može li sve ovo značiti da će sljedeći album Dua Lipe imati manje klupskih, a više jazzy hitova, a la Adele ili Lady Gaga? Samo će vrijeme pokazati. Ali, kao što svatko tko si je priuštio ovako veliku promjenu frizure dobro zna, nova boja je siguran znak da dolazi promjena.

Beauty Najguglaniji: 5 proizvoda za kosu koje ljudi ove godine najviše traže putem Googlea

Posjeti Miss7.24sata.hr